Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Alkalmi szexkapocslat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalmi szexkapocslat a nagyon utált exemmel. Nem védekeztünk, de nemis bele élveztem el nagyon félek mert aztmodnja ha terhes akkor megtratja de én kifejezetten ellenzem mert sem én sem ő nemtudná felenevelni összevsztünk csúnyán. Megoldás?

Figyelt kérdés
Szombaton elmegyek vele "karácsonyi ajándékot venni" veszek neki egy terhességi etsztet és ha 1 csíkos akkor megnyugodhatok? lehet benne bízni? nem akrok többé találkozni vele de akkoris nagyon félek hogy mivan ha mégis terhes. segítsetek.
2009. dec. 16. 20:01
 1/10 anonim ***** válasza:
a nagyon utált exeddel minek szexelsz????
2009. dec. 16. 20:07
 2/10 A kérdező kommentje:
berúgtam és ő engem nem utál:S
2009. dec. 16. 20:09
 3/10 A kérdező kommentje:
és visszaélt a bizalmammal hogy nála aludtam:S jó énis ludas vagyok csak elkapotta vágy
2009. dec. 16. 20:12
 4/10 anonim ***** válasza:

nem értem miért szexelsz vkivel akit utálsz...

nah mindegy.nah figyelj ha veszel egy tesztet akkor vmi akk ne a legolcsóbbat vedd,de amúgy is a nagyon korai terhességet nem bizti h tuti kimutatja.(kb 4.hetes terhességet tud kimutatni)de egyáltalán nem biztos hogy egycsíkosnál nincs baba!!!tapasztalat!!!!nálam egy csík volt+egy halvány és 2*megismételtem.szintúgy ez lett a másik meg negatív.a doki 6 hetesen tudta megmondani h kisbabám lesz.remélem hogy nektek nem csúszott be,mert főleg neki nem lenne jó ha az anyjával nem vagy jóba.de legközelebb vegyetek 72órás tabit ha úgy adódik.de am van ám gyógyszer meg óvszer is!!!

2009. dec. 16. 20:14
 5/10 anonim ***** válasza:
utolsó vok.nagyon úgy tűnik nekem h a csaj terhes akart maradni.,...
2009. dec. 16. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Nos védekezni kellett volna. Visszamenni már nem tudsz az időben az tuti. Igazából nem sok az esély, hogy terhes kb 10% normál esetben. Ha a ciklusa közepén az ovuláció környékén voltál vele, akkor nagyobb az esély. Az előváladéktól is lehet terhes. Most úgy őszintén te oda fogod dugni az orra alá a terhességi tesztet? Amúgy arra meg rá van írva, hogy mit jelentenek a vonalak. Egyébként a teszt sem 100%os pontosságú.
2009. dec. 16. 20:17
 7/10 A kérdező kommentje:
igen szomabton hogy előttem csinálja meg és felejtsük el egymást. nem hiszem el neki egyetlen szavát sem:S
2009. dec. 16. 20:19
 8/10 anonim válasza:
ha berugtal,honnan tudod hogy nem mentel el benne?
2009. dec. 16. 20:42
 9/10 A kérdező kommentje:
biztos hogy nem mentem el benne:d
2009. dec. 16. 20:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Mikor kell hogy megjojjon a mensese? Ha nem jott meg idoben, akkor lehet tesztet csinálni. Hamarabb nem mutatja ki!
2009. dec. 18. 13:09

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!