Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Valami tanács?
Figyelt kérdés
Van egy lány . 10 évesen lehúzta előttem a nadrágját .Nemsokára azután eljot nálunk mert barátnője a tesómnak akkor megfogtam a nemi szervét és ez így volt 4 alkalommal de o kezdeményezte a dolgot nem volt több semmit se csináltam neki csak megfogtam és simogattam . egy éve kiránduláson léöltözőt előttem megfogtam neki és fel is oltozot . egy fél éve azt mondta nekem hogy szeret. De én nem szeretem . Félek hogy ha most új csajom lenne elárulná a dolgot . Olyan kényes lány érzékeny . De egy fiúval is megtette azt hogy bugyiba léöltözőt előtte és ugy megláták őket egy barátjuk ,de ez egy éve volt . Szerintetek ha járnék egy csajjal akkor nem mondana semmit2009. dec. 16. 18:38
2/10 anonim válasza:
Mindnyájan gyerekek vagytok? 10-11 évesek? Ilyenekkel foglalkoztok? Nem írok semmit,mert ha írnék,füstölne. Üdvözlöm a szüleiteket! De hogy a kérdésre is válaszoljak: mit csinálj? Labdázz,és szaladj gyorsan megnézni az esti mesét.
3/10 A kérdező kommentje:
hahaha valaki normális választ ?
2009. dec. 16. 20:35
4/10 anonim válasza:
hát szerintem nem mond semmit mert magát is elárulná meg 1 éve volt lehet hogy már nem is emlékszik rá vagy beszéld meg vele hogy ne mondja el senkinek egyébként 10-11 évesen elég hogy csak jártok nem kell szexualitás.remélem érted amire gondolok
5/10 anonim válasza:
Amit nem tudnak az nem fáj,érted..
6/10 anonim válasza:
mit tegyél? gyere össze azzal a csajjal.
7/10 anonim válasza:
Sztem beszelj azzal a lannyal!mond meg neki,hogy ami volt az volt,ami megtortent,az megtortent!vagy szolj a szuleidnek,hogy miket csinalt,a szuleid beszelnek az o szuleivel,es megy a csaj a dilidokihoz!Ott majd ne felj beszelnek a hulye,perverz fejevel!ha ez nem kamu,akkor tedd ezt!a tobbi valaszolo meg irjon normalis valaszt!szerintem ennek a gyereknek nem arra van szuksege,hogy szidjatok,hanem arra,hogy segitsetek neki!
9/10 anonim válasza:
A helyes út az igazság és az egyenesség! Soha nem szabad hazudni és felvállalni olyan dolgot, amit nem szeretnél! Megtörtént a dolog és ennyi! Lépj tovább és ha nem akarod az együtt járást akkor NE TEDD! Nem szép dolog amit művelt...műveltettek! És az, hogy te bele mentél a játékba tudom, hogy az a kíváncsiság miatt történt! De nem kellene ezt tovább fokozni, mert akkor azért komolyabban megüthetitek a bokátokat! Ha az én gyerekem volnál, akkor komolyan elbeszélgetnénk erről! Ha úgy érzed, hogy anyukád tudna segíteni fordul hozzá bizalommal! Ha nem, akkor segítünk mi! De ne menj tovább, mert veszélyes azaz út! Nem lenne szabad ezt csinálni, mert deformitás lesz azaz alap, amit elkezdtél építeni és felnőtt korodra kapcsolataidra ki fog hatni!
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm nem akarok tőle semmit nem is megyek vele tovább nem is beszelünk se semmi ...nem akarok semmit :)
2010. jan. 5. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!