Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális ez szerintetek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ez szerintetek?

Figyelt kérdés
9hónapja vagyok együtt a barátommal.Eleinte nagyon sokszor csináltuk mostanság alig akarja.és akkor se szerektezés csak egy gyors szex.hoyg vehetném rá hogy jobbbl egyen azaz inkább hogy indithatném be nagyon?nem hatott a fehrénemű sem...
2009. dec. 16. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele, hogy neked jó lenne, ha többször szexelnétek és több időt fordítana rá. Ha a fehérnemű sem vált be, akkor mást nem nagyon tudok mondani:S
2009. dec. 16. 17:34
 2/8 anonim ***** válasza:
csináld azt h nem adod magad könnyen kicsit teperjen érted,utánad... futni fog utánad.
2009. dec. 16. 17:38
 3/8 anonim ***** válasza:
lehet, máshol vezeti le az energiát?
2009. dec. 16. 18:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Sok fiú szokta azt csinálni, hogy a megismerkedés után, a kapcsolat elején mindent bele adnak.Az ágyban is, meg más téren is figyelmesek, aztán amikor már érzik, hogy a lány teljesen beléjük habarodott és kellőképpen elcsavarták a fejét, akkor vissza vesznek a tempóbol.

Mindenképpen beszéld meg vele a dolgot és ha látod, hogy ezek után igyekszik, akkor jó, persze lehet, hogy ez megint csak pár hétig, vagy hónapig fog nála tartani, akkor viszont már érdemes elgondolkodni rajta, hogy keressél mást.

Természetesen, hogy az ágyban nem teljesít ez sokmindennel összefügghet, munkahelyi stressz, fáradtság és nem akarok vészmadárkodni, de lehet, más lánnyal is csinálja, ezért nem marad rád energiája.

Mindenestre ezek csak közhelyek az igazi okot csak tőle tudhatod meg, ha beszélsz vele.

2009. dec. 16. 18:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam ki a korom 15 évesek vagyunk nem tudok vele semmit sem megbezsélni senkivel sem ebzsél meg mindent nagyon önfejű:s tom mennyónk babázni meg tanulni...
2009. dec. 16. 19:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Normális. Egy ideig nálunk is ez volt, és egyidősek is vagyunk veletek:D Ráhagytam a dolgot, rendben, csináljon, amit akar... aztán új frizurát csináltattam, nekiálltam olyan lenni, mint a kapcsolatunk elején voltam (mert azóta változtam), látta, hogy ismét felveszem a kapcsolatot a fiúbarátaimmal... megtette a hatását, plusz rámászok is néha... máskor már rögtön úgy kezdi, hogy épphogy leülök az ágyára, már leis dönt... pedig lassan egy éve járunk =)
2009. dec. 16. 20:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod a pasid, akkor irj nekem levelet ;)
2009. dec. 20. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

ez most tényleg nem bántásként, de lehet ,sőt szerintem biztos, hogy egy 15 éves fiú nem érti/érzi azt, hogy egy párkapcsolat miről szól!

az elején persze, hogy sokat voltatok együtt, mert neki is jó volt, talán új volt, lehet veled vesztette el a szüzességét, és ezért húúú... a gyerekek is jól elvannak az új játékokkal, amíg meg nem unják! mostmár úgy van vele, hogy na neki ez jó volt, amikor kedve van hozzá akkor gyorsan lerendezi "SAJÁT MAGÁT", a többi nem érdekli!

főleg ilyen fiatalon egy veled egykorú pasitól többet szerintem ne is várj!:(

2009. dec. 21. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!