Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csak Én járok ilyen cipőbe?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak Én járok ilyen cipőbe? Más is ki szeretné próbálni lánnyal? 27/L

Figyelt kérdés
Hetero vagyok elvileg és mégis úgy érzem, hogy jó lenne a hármas szex ha lenne ott egy lány még rajtam kívül. De akár még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy csak lányok legyünk, akár többen is. Még nem volt ilyenben részem.
2009. dec. 16. 15:59
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
ne aggódj. a nők 90%-a gondol erre és ami mégdurvább ebből 70% ki is próbálja. és tényleg jó dolog. amúgy leszel a csajom???:P 29F
2009. dec. 16. 16:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is hetero vagyok, és én is akarom csajjal. A párommal mi kerestünk is itt harmadikat, de nem találtunk :(

De én is ugy vagyok vele, akár már kettesbe is lennék egy csajjal (az már más kérdés barátom ehhez mit szólna..)

L/24

2009. dec. 16. 16:09
 3/9 anonim ***** válasza:

én is hetero vagyok és a barátommal mi is kerestünk 3.-at,de mi sem találtunk,pedig annyira kipróbálnám:D:D

és am. ez teljesen normális

2009. dec. 16. 16:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,én is szívesen kipróbálnám,mert engem vonzanak a lányok is,de azt hiszem inkább csak lánnyal kettesben,pasi nélkül 26/L
2009. dec. 16. 16:32
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is hetero vagyok! De már próbáltam csajjal, és nagyon jó! De semmi különleges nincs benne!! 18/L
2009. dec. 16. 17:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is kiszeretném próbálni csajjal... De nem csak a szexet. És a lányok is vonzanak...
2009. dec. 16. 17:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia én ugyanúgy vagyok vele, mint te, hetero vagyok és én is szívesen kipróbálnám.. úgyis hogy csak egy lánnyal, de úgy még jobb lenne ha lenne egy pasi is:P

17/L

2009. dec. 16. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:

Aszta :DD

Akkor csapjunk 1 nagy gruppen partit :D

2009. dec. 18. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
ÉnisjövökÉnisÉnisss!:D:DAmugy biszex vagyok.:D25/L
2009. dec. 24. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!