Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csinálnátok mikor a partnereteknek piros napjai vannak?!
Figyelt kérdés
Többen mondták, hogy ilyenkor kapósabbak, viszon pasiként nekem nincs hozzá gusztusom, viszont lehet megtenném Őérte. Véleményetek? 28F2009. dec. 16. 15:07
11/22 A kérdező kommentje:
tehát, akkor lehet, csak talán veszélyes. Ha jól értem. köszönöm a véleményeket.
2009. dec. 16. 15:45
12/22 A kérdező kommentje:
és szerintetek jobb akkor, vagy általánosan elmondható, hogy nem nevezhető különbnek. lányokat kérdek :)
2009. dec. 16. 15:47
13/22 anonim válasza:
Nálunk van olyankor orális szex is, szerintem nem gusztustalan, mert úgy is benn van a tampon, semmit nem érzékel a vérzésből.
Az első barátom viszont undorodott tőle, ami nagyon rossz volt nekem. Mert nem csak, hogy szex nem volt (azt kibírnám), de se simi, se bújás... mintha ez valami fertőző betegség lenne. Bár vele az egész szexuális életünk egy szenvedés volt, nem tudott felszabadult lenni, és ez persze a kapcsolatot is elrontotta.
14/22 anonim válasza:
Mi szexelünk akkor is mindenféle pózban. Nyalás is van. A párom mindent imád ami én vagyok vagy belőlem jön. Néha össze is kenem a testem vérrel olyankor, izgi látvány. Vagy kinyal és megcsókolom, és mindkettőnknek véres a szája. Nem kell elfogadni, nekünk ez jó. SOha nem lett még bajom ettől.
15/22 anonim válasza:
Azért a bújás,simi,csók tényleg dirva,ha nem volt.De mi olyankor nem szoktunk szexxelni,mert egyikünk sem akarja.Én nem érzem magam olyankor igazán jól,a hasam is szokott fájni,meg alapból nem igazán szexinek.Ő pedig szintén nem erőltette még,hogy legyünk együtt,de persze összebújni,simi ilyenkor is van.Ezt az 5 napot ki lehet bírni.Hallottam,hogy a lányok ilyenkor jobban kivánják a szexet,valószínüleg én vagyok a kivétel,mert nekem ez nagyon nem menne olyankor és igen,a fertőzés sem utolsó szempont,na meg a látvány,főleg,ha valaki nem használ tampont stb.Nem ragozom,mi kivárjuk míg vége. :)
16/22 A kérdező kommentje:
a simi simi okés, meg a bújás is :) de több eddig nem volt. Ilyenkor Ő pótolja orálisan a dolgot. Sok lány nem tartja magát tisztának és szexinek, főleg, ha nem használnak tampont, mert nem akarnak maguknak dugdosni semmit. köszi a válaszokat
2009. dec. 16. 16:16
17/22 anonim válasza:
Mi szoktuk csinálni, és bajom nem lett belőle eddig. Mi nem tudjuk megállni, hogy 7 napig ne érjünk úgy egymáshoz. Nem tudom miért, pedig egy jó ideje együtt vagyunk már. Én használok tampont, aztán amikor már majdnem ott vagyunk, akkor veszem ki, és miután megvan az aktus, kimegyek mosakodni. Nem lesz mészárszék az ágy, mi szoktunk odatenni egy törülközőt, de nem vészes az egész. Én nem mondom, hogy jobb, de nem is rosszabb. Ugyanolyan fantasztikus ilyenkor is a szex. 21/L
18/22 anonim válasza:
én csináltam már többször. de ha nagyon vérzik a bnőd akkor nem lenne valami szép látvány .azokon a napokon amikor már múlik el simán lehet csinálni. vannak ilyen alvadt vérdarabos tapasztalatok inkább nem veszem el a kedved. a lényeg ha már múlik el lehet csinálni de ekkor nagyobb a fertőzésveszély.
19/22 anonim válasza:
akik azt mondják szexelnek menstruáció alatt és semmi bajuk nem lett belőle nem tudom mire alapozzák!!!! rengeteg esetben a meddőségnek vagy más bajnak nincs is tünete. egyszer csak szeretnétek gyerekeket aztán kiderül, hogy próbálkoztok próbálkoztok és nem sikerült. ha nektek megéri?! kérdezz meg erről egy nőgyógyászt.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!