Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy tudnék ellazulni? Két év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék ellazulni? Két év szünet után fájni fog a szex?

Figyelt kérdés
Két éve nem szexeltem senkivel, a barátommal viszont ma valószínűleg megtörténik. Már régebb óta tervezgetjük, de eddig nem voltak olyanok a lehetőségeink, ma viszont a lakótársa nem lesz otthon. Nagyon kívánom, de félek is, hogy fájni fog. Tudja, hogy mi a helyzet, ő nyugtatgat és a múltkor már majdnem, csak aztán hazajött a lakótársa.
2009. dec. 16. 14:49
 1/3 anonim ***** válasza:
nyugi nem fog az azért annyira fájni, nem kell tőle félni! Lazulj el és élvezd majd, nem kell görcsölni végülis nem az első lesz:)
2009. dec. 16. 14:57
 2/3 anonim ***** válasza:
annyira nem, én 6 évet hagytam ki és nem fájt, csak az elején picit
2009. dec. 16. 15:28
 3/3 anonim ***** válasza:
és ha állat módjára csinálja, talán vérzel is....
2009. dec. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!