Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fúk/Lányok! Mi kell egy Nőben/Férfiban, ami alapján azt mondod rá, ("hogy ez igen! ")?
Figyelt kérdés
úgy értem ki miért szeretne meg egy nőt/férfit?2009. dec. 16. 13:38
2/8 anonim válasza:
Bármilyen elcsépelten hangzik, de az első benyomás alapján tudnám ezt mondani bárkire is, vagyis az első 20 perces beszélgetés alapján a kisugárzása a meghatározó számomra, hogy azt mondhassam, ez igen... 27L
3/8 anonim válasza:
Első: személyisége mindenkinek van,gondolom azon belül kérdezte a kérdező,hogy számodra milyen személyiség a jó pl
4/8 anonim válasza:
Hát első látásra a kinézete...Arra mondom h "ez igen! ebben van munka, milyen f@asza segge van azt a mindenit..." Amikor már megismerem, és a személyisége is bejön, arra nem azt mondom h "ez igen!", hanem azt h "ez kell nekem"..:)
5/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, bocsi, nem olvastam el figyelmesen a kérdést, sorry.
A személyiségében nekem az a meghatározó, h lehet e vele beszélgetni. És ha lehet, akk milyen témáról. Ez élénk képet ad az illetőről..
6/8 anonim válasza:
Megkapó,érdekes személyiség,intelligencia,jó kommunkáció,humor,átlagos kinézethez társúlva nekem "nagyon igen".
7/8 anonim válasza:
Arc+személyiség.De ez emberfüggő.
8/8 anonim válasza:
legyen egyedi stílusa.és jó humorérzéke 29F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!