Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak jobban szeretnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobban szeretnek maszturbálni, mint a nők?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
szeintem csak jobban felvállalják
2009. dec. 15. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de mi nem tagadjuk le.
2009. dec. 15. 21:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok, és naponta vagy akár naponta többször is csinálom. sok lánnyal beszélgettem már erről, vannak egész prűdek, de sok lány csinálja.:)
2009. dec. 15. 21:07
 4/12 anonim ***** válasza:
nem. sőtt...:D:D
2009. dec. 15. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Így van.Legalább annyi nő maszturbál,mint amennyi férfi.Csak nem merik bevallani.Pedig természetes.Én is többször elégítem ki magam,akár naponta. L/17
2009. dec. 15. 21:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

A fiúknál erősebb a maszturbálásra való hajlam...A sperma folyamatos termelődése miatt...De nyilván vannak olyan lányok akik nagyon szeretik csinálni, de valószínűleg nem olyan sűrűn, mint a férfiak... De, ha már a férfiakról esik szó, általában a férfiak többsége párkapcsolatban él és így ritkábban kell maszturbálniuk, egyedülálló társaiknál, bár ez a barátnőjüktől is függ, hogy mennyire sűrűn szereti kielégíteni a párját. Sok nő tisztára odáig van meg vissza, ha megtudja, hogy a párja kiveri magának, de amikor írjuk, hogy biztos kevés a szex, akkor mi vagyunk a szemetek, mert szexuálisan nincs köztük semmi probléma...Valóban nincs, csak amíg egy nőnek nem olyan fontos a napi 1-2 aktus, mert elég hetente 1 legfeljebb 2 alkalom, addig nem érti meg, hogy egy férfinak ennél jóval többre van szüksége...Már amelyik kicsit aktívabb szexuálisan...

Nem is folytatom, mert mindjá' jönnek a prűd barátnőim és barátaim, akik soha életükben nem maszturbálnának, mert iszonyatos harmóniában élnek párjukkal, és bűnnek tartják, még azt is, ha valaki csak a maszturbálásra gondol, de ha csinálja is, akkor aztán...Pfffúú

:DDD

2009. dec. 15. 21:17
 7/12 A kérdező kommentje:
Ha a férfiak többsége párkapcsolatban él,akkor a valószínűleg a nők többsége is:) Mert nincs sokkal több nő,és a legtöbb férfi nem is meleg:)
2009. dec. 15. 21:19
 8/12 A kérdező kommentje:
A nők miért tagadják le,hogy maszturbálnak?
2009. dec. 15. 21:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem 1 éve van barátom, és bizony néhanapján mindketten maszturbálunk, pedig a nemi életünkkel sincs baj! Csak hát ugye hétközben nem talizunk! Úgy vagyok vele, hogy inkább a keze, mint másik nő :D
2009. dec. 15. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
nem tudom. én sosem tagadom le, de azért nem szoktam vele dicsekedni, mint a férfiak(,,tegnap 2343656534szor kivertem). amúgy a legtöbb lány tényleg tagadja, mert szégyenli vagy nemtom. meg vannak akik nem is csinálják vagy max nagyon ritkán.
2009. dec. 15. 21:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!