Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mostanában azzal nyaggat, hogy maszturbáljunk egymás előtt, és amikor nem bírjuk akkor segítünk egymáson. Ez normális, illetve megszokott, vagy csak én vagyok félénk?
Tök fantáziadús dolog.:) Szerintem semmi perverz sincs benne. Ha neked is van kedved hozzá, akkor vágjatok bele!!!
Petranova
Én is félénk lennék, de szerintem vágj bele, mert nagyon izgisen hangzik!Max, ha nem megy, akk hozzábújsz és csináljátok normál ütembe, mint máskor.
Engem nagyon felizgatna, az tuti!Szerintem előjátéknak tök jó lehet!
Nekem sajna most nincs kivel ilyet jáccanom, de én a helyedben csak örülnék annak, h a párom újítani akar a szexuális életünkön!
ez nagyon izgató tud lenni mert nem sokáig bírjátok egymás nélkül.ja és megkérheted egy idő után hogy segítsen biztos boldogan megy és segít!
:-))
ez normális dolog
én például innen lestem el mit szeret, hogy szeret a párom:)
Jaj!Azok a régi szép idök!!!:) :(
Nagyon jó dolog!És tuti nem fogsz zavarba lenni max csak az elsö pár percbe!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!