Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem magam prostituáltnak orális szex után?
Figyelt kérdés
Nem, nem vagyok az, csak egyszerűen megalázónak érzem a helyzetet.. :D de tényleg. Csak túlbonyolítom a dolgot?2009. dec. 15. 19:00
2/18 anonim válasza:
Igen, csak túlbonyolítod!
Vagy a párod pénzzel jutalmazza a szolgálataidat?
3/18 A kérdező kommentje:
dehogyis, nem fizet érte:D ..szóval túlbonyolítom, rendben...
2009. dec. 15. 19:05
4/18 anonim válasza:
Én is annak érzem. Szerintem is megalázó!:S
5/18 anonim válasza:
Akkor miért csinálod? A szexnél alap, hogy csak olyat szabad csinálni, ami MINDKETTÖNEK jól esik. Ha te csak megfelelés miatt teszel valamit, az tényleg olyan, mintha munkaként tennéd.
6/18 Tutujka válasza:
Egyik fél részéről sem lenne szabad megalázónak érezni az orálszexet.
Van olyan srác, aki nyalni nem szeret.
Pedig ez hozzátartozik az jó szexhez, mármint az előjátékhoz.
Ez alap.
Fel kell izgatni a puncit is meg a kukit is.
Kérdezőnek és mindenkinek aki óckodik.
itt nagyon okosan azt írta valaki, hogy azt kell csinálni, ami jól esik.
De ha kihagyjátok az előjátékból a legfontosabbat, soha nem lesz tökéletes az együttlét.
7/18 anonim válasza:
aki megalázónak érzi az úgy tűnik nem érett eléggé. vagy nem szereti a párját. én is azt hittem h megalázó, aztán rájöttem, hogy mikor valakit tényleg szeretsz és orálisan kielégíted az minden csak nem megalázó
8/18 Tutujka válasza:
Tökéletes helyett írhattam volna a TELJES-t is.
9/18 anonim válasza:
Egyetértek azzal hogyha neked ez rossz akkor ne csináld. Én sem csinálnám mert minden kedvem elmegy tőle. Próbáltam már sokszor, de a hányinger erősebb az akaratnál...
10/18 anonim válasza:
19.20 a hányinger, és a megalázottság között van különbség. Mert igen ha neked peched van és ilyen érzékeny vagy akkor persze én is azt javaslom neked, hogy ne csináld. Vagyis te nem megalázottnak érzed magad, csak a érzékenyebb vagy átlagnál. Előfordul. De a megalázottság érzése.. szerintem gáz ha ezt érzi
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!