Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek kitapintható a G-pontja? Hogy tudom elérni a G-pontot? Ha el értem milyen lesz a váladék orgazmus után?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 18:14
1/9 anonim válasza:
Hát én eddig mindig megtaláltam és tod a neten vannak leírások h h keresd meg am ujjal ha ügyes vagy simán megtalálod am nem tom milyen váladékról beszélsz azt azért kifejthetnéd.
2/9 A kérdező kommentje:
A hüvely váladékra értem!Hüvelynyákra!köszi válaszod!
2009. dec. 15. 18:27
3/9 anonim válasza:
A G-pont orgazmus a "spriccelős" és utána a váladékban lessz egy kevés az ami spriccelt.
4/9 anonim válasza:
Nem mindenkinek spriccelős a G-pontos orgazmusa. Am mindenkinek kitapintható,de nem minden nő élvezi annyira.
5/9 anonim válasza:
Igen, minden nőnek van G-pontja.
Én speciel nem spriccelek tőle, ha úgy élvezek, de én ezt nem is bánom.
18/L
6/9 anonim válasza:
"A G-pont orgazmus a "spriccelős" és utána a váladékban lessz egy kevés az ami spriccelt."
7/9 anonim válasza:
"A G-pont orgazmus a "spriccelős" és utána a váladékban lessz egy kevés az ami spriccelt."
Nincs spriccelős G-pont, csak a bulvárlapokban. Soha senki nem talált ilyen mirigyet a hüvelyben.
8/9 anonim válasza:
hmm, én úgy tapasztaltam magamon, hogy a "spriccelés" és a g-pontos orgazmus nem függ össze...úgy is volt spriccelés, hogy nem is éreztem, azaz nem mentem még el.
9/9 anonim válasza:
Könyörgöm, mi spriccel????
Mármint a pasin kívül. :-)))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!