Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az anyóssal?
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 18:04
2/29 anonim válasza:
egyet értek az első válaszoloval!!!
4/29 A kérdező kommentje:
Nem beteg csak kiváncsi...:) Nem ugyanaz...:P
2009. dec. 15. 18:08
5/29 anonim válasza:
ha nem vagy beteg akkor 15 és áll a farkad..talán egy fokkal jobb..mondjuk én nem gondoltam az anyósra..de ha égni akarsz gyerünk ;) majd írj hogy felpofoztak vagy csak ki*asztak a házból?
6/29 anonim válasza:
Olvasd el Maupassant: Szép fiú c. könyvét.Igaz,hogy ott először az anya volt a szerető,utána a lánya a feleség.
7/29 anonim válasza:
Mindig. Alap, hogy előbb az anyját kell kipróbálni, utána a lányát, nem?
8/29 A kérdező kommentje:
...:)
2009. dec. 15. 18:12
9/29 anonim válasza:
pfff miért olyan jó csaj az anyós hogy még a lányát is lekörözi? bár anyám is ngayon ottt van...de hogy a barátom vele..az durva lenne!
20/L
10/29 Tutujka válasza:
Nah akkor elmesélem, hogy a katonaságnál az egyik srác azt mondja nekem, hogy mutat a barátnőjéről képet.
Megmutatta, és ott "álltunk" többed magunkkal, hogy milye kur.va jó nője van ennek a hülyegyereknek, mire mosolyog.
Ő az Anyám.
Ezután elővette a képet a csajáról és már nem is "álltunk" ott annyian.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!