Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex közben volt balesetetek? (pisi, kaki. )
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 17:57
3/19 A kérdező kommentje:
most már tudom, hogy kiknek nem... :-)
esetleg akinek volt? mi volt és hogy?
2009. dec. 15. 18:01
4/19 anonim válasza:
én be szoktam kakilni szex közben. 3/F
5/19 anonim válasza:
Nem szoktam szexelni, csak szeretkezni! Az sokkal jobb... Ergo: nem!
6/19 anonim válasza:
Volt,
egyszer majdnem bekakiltam
elmesélem.
nem nagy sztori, csak annyi volt, hogy a pasimnak túl nagy pénisze volt, betette a faromba, és meg majdnem ráfostam.
Mondjuk lehet hoyg ment rá, mindenesetre akkorát élveztem...
8/19 anonim válasza:
00:50
Ilyen izé, és milyen kazettákat néztél kisfiam? Mesélnél nekem erről bővebben? Nagyon kíváncsivá tettél. Kérlek mesélj róla nekem. Szívesen a térdemre ültetnélek, de bizonyára messze vagy tőlem. Mesélj róla édes.
Üdvözlettel:
Egy piarista kolostori szerzetes
9/19 anonim válasza:
Én annyira élveztem a szeretkezést, hogy amikor épp orgazmusom lett volna... annyira elengedtem magam, hogy pukiztam :s tök ciki volt.
10/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz egy pukkancs, aki szereti az anált annak ezzel is számolnia kell. Aki hisztizik, toljon kecskét
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!