Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki ha egy 18 éves lány 5 pasival feküdt már le? Minddel jártam csak eggyel feküdtem le mert nagyon jó pasi volt és kívántuk egymást semmi más! A mostani párom volt az 5. és ŐŐŐ a NAGY ŐŐ számomra!
akkor most:
"5 pasival feküdt már le" vagy
"csak eggyel feküdtem le "
magaddal számolj el. szerintem sok, én ennyi idősen kezdtem.
20L
Nézőpont kérdése. Hozzám képest kevés az elözőhöz képest sok :P Az a lényeg h te hogy látod és h téged zavar-e ha nem akk nem sok
16/F
Nem zavar mert mind iránt éreztem valamit!!
Az első emlékezetes volt 16 évesen és a mostani az meg komoly kapcsi!!!
És a barátnőimhez képest nem sok ők már kb 10 pasi , de nem akarom őket utol érni,,,,,
Neked utolső válaszoló mennyi pasid volt???16 évesen??
Nem tuttam h ez egy vetélkedő :P
Am pasim egy se volt mert fiú vok :P De 7 "csajom" volt (nem volt mind a csajom, néhány csak ojan 1 alkalmas) ugyh megnyugodhatsz vannak nálad feslettebb alakok is :D De most kajak nekem eszembe se jutna ijen h gáz lenne. Ha te is úgy érzed magadban h ez nem gáz és nem bántad meg egyiket sem akk miért lenne baj? Az a lényeg h magadban el tudj velük számolni!
Bocsika nehari elírás volt , gyakran írok el dolgokat mint a kérdést is fent:)
Köszi a választ!
Én eddig egy férfivel feküdtem le,aki az óta is a barátom.
Szerintem meglehetősen sok az 5 pasi ennyi idősen,amit a barátnőid csináltak,az meg még durvább.
Ciki...
18/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!