Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha egy 18...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki ha egy 18 éves lány 5 pasival feküdt már le? Minddel jártam csak eggyel feküdtem le mert nagyon jó pasi volt és kívántuk egymást semmi más! A mostani párom volt az 5. és ŐŐŐ a NAGY ŐŐ számomra!

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 17:03
 1/8 anonim ***** válasza:

akkor most:

"5 pasival feküdt már le" vagy

"csak eggyel feküdtem le "

2009. dec. 15. 17:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Neharagudj elírtam 1el feküdtem le úgy hogy nem jártam vele!!4el úgy h jártunk!!Szóval ciki ha 18 évesen ennyivel voltam már??
2009. dec. 15. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:

magaddal számolj el. szerintem sok, én ennyi idősen kezdtem.

20L

2009. dec. 15. 17:30
 4/8 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Hozzám képest kevés az elözőhöz képest sok :P Az a lényeg h te hogy látod és h téged zavar-e ha nem akk nem sok

16/F

2009. dec. 15. 17:45
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem zavar mert mind iránt éreztem valamit!!

Az első emlékezetes volt 16 évesen és a mostani az meg komoly kapcsi!!!

És a barátnőimhez képest nem sok ők már kb 10 pasi , de nem akarom őket utol érni,,,,,

Neked utolső válaszoló mennyi pasid volt???16 évesen??

2009. dec. 15. 17:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem tuttam h ez egy vetélkedő :P

Am pasim egy se volt mert fiú vok :P De 7 "csajom" volt (nem volt mind a csajom, néhány csak ojan 1 alkalmas) ugyh megnyugodhatsz vannak nálad feslettebb alakok is :D De most kajak nekem eszembe se jutna ijen h gáz lenne. Ha te is úgy érzed magadban h ez nem gáz és nem bántad meg egyiket sem akk miért lenne baj? Az a lényeg h magadban el tudj velük számolni!

2009. dec. 15. 17:57
 7/8 A kérdező kommentje:

Bocsika nehari elírás volt , gyakran írok el dolgokat mint a kérdést is fent:)

Köszi a választ!

2009. dec. 15. 18:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Én eddig egy férfivel feküdtem le,aki az óta is a barátom.

Szerintem meglehetősen sok az 5 pasi ennyi idősen,amit a barátnőid csináltak,az meg még durvább.

Ciki...

18/L

2009. dec. 15. 18:05

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!