Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
A párommal nemrég óta vagyok együtt. Nagyon régóta tetszettünk egymásnak. És mikor a szexuális együttlétre kerül a sor a párom nagyon gyengéden bánik velem. A farka kb. 23 cm hosszú és 4 cm vastag. Mikor rá akarok ülni a farkára alig meri belém engedni. Lassú mozdulatokkal csinál mindent és ettől kiakadok. Kértem, hogy ne csak félig negyedig engedje belém a farkát, hanem teljesen tövig, de ő erre azt mondja, h. fél hogy megsért belüről. Párszor volt, hogy elveszítette az irányítást és tővig engedte belém a farkát azt az érzést nem tudtam leírni. De ő rögtön megijedt és kirántotta a farkát. Hogyan tudathatnám vele, hogy ne legyen ennyire óvatos és ne legyen ennyire gyengéd...
2009. dec. 15. 15:08
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Legjobban azt szeretem, mikor hátulról jön belém. Iszonyatosan jó lehet, ha ilyen méretes cuccot így engedne belém....
2009. dec. 15. 15:11
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
KOMMUNIKÁCIÓ
2009. dec. 15. 15:12
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk kinyitod a pici szád és elmondod neki?
2009. dec. 15. 15:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Hiába mondom, h.a hüvelyem egy idő után úgyis hozzá idomul ő akkor is fél...
2009. dec. 15. 15:15
 5/11 anonim ***** válasza:
Vedd át az irányítást. Használd a csípőd... Csak észreveszi, hogy azután sincs bajod!:))
2009. dec. 15. 15:22
 6/11 anonim ***** válasza:
súgd a fülébe hogy vad szexre vágysz, és majd Te eldöntöd h mi neked a jó.. ezzel nemhiszem h vitatkozni fog. :)
2009. dec. 15. 15:24
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi :D
2009. dec. 15. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Te hallod, basszál lóval!!!!
2009. dec. 15. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Hajsd ketté!
2009. dec. 15. 21:38
 10/11 anonim ***** válasza:

"Drágám, azt akarom, hogy ma este tövig elmerülj bennem, különben elmegyek egy zsokéhoz!":D

VAGY:

Hanyatt vágod és meglovagolod - olyankor Te szabod meg a mélységet, ő meg csak élvezi a helyzetet.

2009. dec. 15. 21:56
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!