Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó a pasiknak, ha a farkukat a két kezünk közé tesszük és sodorjuk mint ha valami henger lenne? :$
azért ki ne csavard neki :D
mennyi idős vagy?:D
Láttam egy hasonló kérdést és gondoltam megkérdezem :D
Egyébként sok mindent kipróbáltunk már a párommal és szeretnék egyre több és jobb élményeket szerezni neki :)
17/L
Nem akarom, hogy átlagos legyen és mindig ugyan az, ezért kérdeztem, hogy szerintetek ez mennyire jó mert először furán hangzott :)..
Ha van valami tippetek akkor megoszthatnátok velem :)
Pff..hát ettől még a hideg is kirázott mikor olvastam, még a sima verést sem nagyon szeretem ha más csinálja nekem, de ettől biztos felordítanék fájdalmamban. A merev, kemény péniszt nem célszerű csavargatni+tekergetni, inkább sz.opd le mesterien, annál jobb nincs v. megpróbálkozhatsz prosztatamasszázzsal.
22/F
Ezt hívják "tábortűz" technikának mintha tüzet csiholnál csak bot helyett pénisz vana kezedben:)
Nem fáj az, de nem is nyújt akkora élményt, ki lehet próbálni de semmi extra :):) Sok sikert:P 16/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!