Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A lányok mikor "mutatják" ki,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok mikor "mutatják" ki, hogy érett a szexhez?

Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 14:20
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Soha. Dugd meg, mikor bedugod, megérik a csaj is... :)

Ha az a problémád, hogy le akarod fektetni a barátnődet, akkor még annyit tennék hozzá, hogy kitartást. A csajok többet problémáznak az első alkalmon, mint a NASA egy fellövésen. A trükk, hogy fel kell izgatni és akkor elveszti a fejét, anyu-apu tiltása, meg a cosmo okosítása hirtelen eltűnik. :) Pettingeljetek a sötétben... és előbb utóbb nem fogja bírni. Lehet, h nem az első alkalommal, de egyszer be fogja engedni... használj gumit, mert ha az nincs otthon... nos, akkor tuti meg fogja állni a dolgot. :)

Pl. ha megérett az idő és már csurom nedves, megujjaztad, meg minden, vesd fel, hogy hozzáérinted a fütyid KOTONBAN a puncijához. Meg hogy azzal fogod simogatni, de SZIGORÚAN nem teszed be... aztán finoman egy picit mégis... de ne nyomd be, csak a bejáratnál! Ha ez után megállja, minden tiszteletem az övé. :)

2009. dec. 15. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Évekkel azelőtt, hogy valóban megtörténne a "beérés", ahogy Te fogalmaztál.:)
2009. dec. 15. 14:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Hali!Hát nem is tudom érdekes egy kérdés, lehet nem akarom tudni mihez kellene a válasz... Véleményem olyasmi lenne, hogy két külön oldalról kell a kérdést megközelíteni:1,Lelkileg mikor lehet érettséget mondani egy lányra? 2,Testileg mikor lehet érett egy lány?. Mert vannak szinte mondanám gyerekek akik a környezetük miatt már úgy igyekeznek viselkedni mint egy nő,de közben még messze nem készek ilyesmire. És vannak olyan nők akik testileg-korban érettek, de valami esetleg gátlásosság miatt nem érettek a szexuális élethez.
2009. dec. 15. 15:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
én pl. amilyen szókimondó vagyok, egy idő után kerek perec kimondanám, hogy én úgy érzem, most már... vagy csak simán nyitnám a sliccét :D
2009. dec. 15. 15:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Szeretem ezt a hozzáállást, csak így tovább :P:P
2009. dec. 15. 16:05
 6/8 anonim ***** válasza:
ha ismernél... :D
2009. dec. 15. 16:08
 7/8 anonim ***** válasza:
mmint a 16:05-nek szólt :D
2009. dec. 15. 16:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha magára húz és elkezd vetkőztetni...szerintem egyértelmű:DDe ha bizalmas a kapcsolatotok, akkor megmondja neked,hogy akarja és ennyi.Ezzel ki is mutatta:P
2009. dec. 15. 21:17

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!