Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Péntek éjjel nagyonberúgtam és megtörtént az aminek nemkellett volna szexuális aktus egy vadiidegen 35 éves nővel. AIDSes lettem?
Akkora barom voltál, mint a ház és 3 hónap (rettegés) után menj el tesztre. Akkor szerintem válaszd a 24 órás rettegést (pl. országos epidemiológiai központban van rá lehetőség) nem pedig az egy hetes tesztet, még akkor is, ha kb 3 ezerbe belefáj. És ha ez negatív, akkor még csak a legnagyobb bajt kerülted el. Hepa B-be is belehalhatsz, de egy kis HPV vagy herpesz sem lenne öröm a köbön, gondolom. Ezek után egy életre megtanulod, hogy egy éjszakás dugást CSAK gumival!
Ezzel együtt valszeg megúszod komoly gondok nélkül. A HIV fertőzésre minimális az esélyed. Feltéve, hogy a partnered beteg volt, egyetlen aktussal kb 1% eséllyel fertőződsz. Ha ehhez még hozzáadod, valójában szinte kizárt, hogy beteg volt, mert Magyarországon a heteroszexuálisok HIV fertőzöttsége kb. 0.018%, a nők esetében pedig a fertőzöttség valsége kb. 0.013% (wikipédia AIDS), akkor rájössz, hogy nem kell még leugrani a hídról. De azért csináltass csak szépen tesztet...
Ne görcsölj túlságosan. Nagy felelőtlenség volt részedről, de most már mindegy. Elmehetsz egy anoním AIDS szűrésre.
Azt hiszem 2 hét, amire megérkezik az eredmény. Ha ennyire félt a hölgyemény, h nehogy megfertőzd, akkor reménykedj, h tiszta volt. Tanulópénz megvolt, ugye? :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!