Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Péntek éjjel nagyonberúgtam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Péntek éjjel nagyonberúgtam és megtörtént az aminek nemkellett volna szexuális aktus egy vadiidegen 35 éves nővel. AIDSes lettem?

Figyelt kérdés
Még az első 2 menetnél volt gumi a de reggeli 3. ra nem jutott, és nem godnolkoztam. A női is ellenezte a a gumi nélküli szeretkezést mert fél hogy tőlem elkap vmit pedig én biztos nemvagyok az mert 1etelen nővel szeretkeztem aki még szűz volt és nemcsalt meg. Mennyia reális esélye hoyg aidses lettem?
2009. dec. 15. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
P(A) = <magyarországon élő AIDS-es 35 éves nők száma>/<magyarországon élő 35 éves nők száma>
2009. dec. 15. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Biztos hogy Éces vagy!!! De ha megakarod tudni, hogy AIDS-es vagy-e, Küldd az AIDS_Keresztneved szót a 1784-re! Pl.: AIDS_Jancsi a 1784-re!!!
2009. dec. 15. 13:54
 3/15 anonim ***** válasza:
49%
de szemetek vagytok! :)
2009. dec. 15. 13:56
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Magyarországon nincs annyi aids-es, főleg nem nő. Nagyon szerencsétlennek kellene lenned ahhoz, hogy pont egy fertőzöttel találkozz, nem Afrikában élünk.
2009. dec. 15. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
82%

Akkora barom voltál, mint a ház és 3 hónap (rettegés) után menj el tesztre. Akkor szerintem válaszd a 24 órás rettegést (pl. országos epidemiológiai központban van rá lehetőség) nem pedig az egy hetes tesztet, még akkor is, ha kb 3 ezerbe belefáj. És ha ez negatív, akkor még csak a legnagyobb bajt kerülted el. Hepa B-be is belehalhatsz, de egy kis HPV vagy herpesz sem lenne öröm a köbön, gondolom. Ezek után egy életre megtanulod, hogy egy éjszakás dugást CSAK gumival!

Ezzel együtt valszeg megúszod komoly gondok nélkül. A HIV fertőzésre minimális az esélyed. Feltéve, hogy a partnered beteg volt, egyetlen aktussal kb 1% eséllyel fertőződsz. Ha ehhez még hozzáadod, valójában szinte kizárt, hogy beteg volt, mert Magyarországon a heteroszexuálisok HIV fertőzöttsége kb. 0.018%, a nők esetében pedig a fertőzöttség valsége kb. 0.013% (wikipédia AIDS), akkor rájössz, hogy nem kell még leugrani a hídról. De azért csináltass csak szépen tesztet...

2009. dec. 15. 14:00
 6/15 anonim ***** válasza:

Ne görcsölj túlságosan. Nagy felelőtlenség volt részedről, de most már mindegy. Elmehetsz egy anoním AIDS szűrésre.

[link]

Azt hiszem 2 hét, amire megérkezik az eredmény. Ha ennyire félt a hölgyemény, h nehogy megfertőzd, akkor reménykedj, h tiszta volt. Tanulópénz megvolt, ugye? :()

2009. dec. 15. 14:04
 7/15 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat hát igen inkább kerülöm ha 2 gumim van 2 szex:) de azért tényleg elmegyeka testre hány nap után mutatható ki biztosan? köszi mé1gszer
2009. dec. 15. 14:39
 8/15 A kérdező kommentje:
14.00 eza 24 órás rettégés mitis jeltn pontosan?
2009. dec. 15. 14:42
 9/15 A kérdező kommentje:
köszönö megtaláltam scak nemtudom hogy mia különbség az 1 hetes anomin illetve a a 24 órás gyors között az árán kívül:) a 24 órásat mondjuk jobb mert hamarbabb kimuattja vagy nemértem:S
2009. dec. 15. 14:48
 10/15 anonim ***** válasza:
az azt jelenti, h 3 honap utan kell csinalni egy tesztet, ha negativ, akkor varni még 3 at, és ha az is negativ, akkor biztos, h nem vagy az.
2009. dec. 15. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!