Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Jobb, ha valaki metroszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobb, ha valaki metroszexuális, mint homosexuális?

Figyelt kérdés
Metrosexualitás: Egy férfi olyan igényesen ápolja magát, és olyan igényesen öltözködik, mint amennyire a nőknek általában kellene.
2009. dec. 15. 13:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

A homoszexuálisokkal nem az a baj, hogy kikenik magukat. Az egyetlen baj szerintem, hogy nem lesz gyerekük. Ez pedig igen veszélyes a társadalom összessége számára. Szerintem egy fajta betegség, agyi alapú meddőség. :)

Ebből következik, hogy a metroszexuálisok (akármennyire is nem tetszenek nekem) nem vészesek. Ez csak egy divat, mint a csőnaci. Sőt a középkorban már előfordult, hogy az urak is ilyenek voltak, mégsem haltak ki. :) Tehát a válasz: jobb.

2009. dec. 15. 13:33
 2/13 anonim ***** válasza:
38%
te beteg vagy... kicsit más h adsz magadra, vagy seggbe nyomnak:S:D:D:D:D:D
2009. dec. 15. 13:34
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Elsőnek: ha lenne gyerekük, és ők is örökölnék ezt a hajlamot, az talán jobb lenne a társadalom számára? Nem kellene inkább örülnünk, hogy a "ferdék" kiiktatják magukat a szaporodási láncból?
2009. dec. 15. 13:37
 4/13 anonim ***** válasza:
90%
Mindenki olyan amilyen, mi az hogy jobb? Kinek jobb? Neked lehet hogy jobb a szürke hétköznapi ember, de nekem meg unalmas, más meg lehet nem is foglalkozik ilyenekkel. Miért akarják néhányan hogy mindenki egyforma legyen? Ha metroszexuális akar lenni hát legyen, ő dolga nem az enyém. Ha homoszexuális valaki az meg nem jókedvéből az. Ezektől senki nem lesz rosszabb ember. Az a személyiségén múlik.
2009. dec. 15. 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Imádom a metroszexuális pasikat. Martin L- Gore, Alan C. Wilder. :D
2009. dec. 15. 15:31
 6/13 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam a reakciókra, hogy én mit gondolok, arra a kérdésből nem lehet következtetni.

Szóval ti csak azt tudjátok, amit ti gondoltok. ;)

2009. dec. 15. 16:30
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Hát nem tudom egy férfivel jobb-e csinálni,vagy egy metróval. Az azért eléggé fájhat.
2009. dec. 18. 12:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek a magánügye, hogy milyen, úgy kell elfogadni, ahogy van. Hogy "jobb"-e v. nem valaki a másiknál? - Ahhoz, hogy valamit is nyilatkozzak erre, először magamba kell nagyon mélyen belenéznem.: Személy szerint inkább nem ítélkezem, mert nekem is van elég hibám, ami miatt elítélhetnének. Amikor ledegradáltak valamiért, cseppet sem esett jól, ahogyan másnak sem esne!

Bocs, hogy igazi válasszal nem tudtam szolgálni!

2009. dec. 18. 12:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Harmadiknak: Bugyutákat írsz! A homoszexualitást nem lehet örökölni. A meleg emberek,szinte kivétel nélkül heteroszexuális szülök gyermekei. De akkor, ki örökíti tovább a "kóros" géneket?? Ez eszedbe sem jutott ugye? Ha ki akarnánk iktatni a homoszexuális embereket a "szaporodási láncból", akkor előbb a heteroszexuális embereknek kéne kihalni!! Na bummm...
2009. dec. 18. 13:06
 10/13 anonim ***** válasza:
És aki csak a f@rkát veri a nő jelenlétében az milyen?
2009. dec. 18. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!