Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobb, ha valaki metroszexuális, mint homosexuális?
A homoszexuálisokkal nem az a baj, hogy kikenik magukat. Az egyetlen baj szerintem, hogy nem lesz gyerekük. Ez pedig igen veszélyes a társadalom összessége számára. Szerintem egy fajta betegség, agyi alapú meddőség. :)
Ebből következik, hogy a metroszexuálisok (akármennyire is nem tetszenek nekem) nem vészesek. Ez csak egy divat, mint a csőnaci. Sőt a középkorban már előfordult, hogy az urak is ilyenek voltak, mégsem haltak ki. :) Tehát a válasz: jobb.
Kíváncsi voltam a reakciókra, hogy én mit gondolok, arra a kérdésből nem lehet következtetni.
Szóval ti csak azt tudjátok, amit ti gondoltok. ;)
Mindenkinek a magánügye, hogy milyen, úgy kell elfogadni, ahogy van. Hogy "jobb"-e v. nem valaki a másiknál? - Ahhoz, hogy valamit is nyilatkozzak erre, először magamba kell nagyon mélyen belenéznem.: Személy szerint inkább nem ítélkezem, mert nekem is van elég hibám, ami miatt elítélhetnének. Amikor ledegradáltak valamiért, cseppet sem esett jól, ahogyan másnak sem esne!
Bocs, hogy igazi válasszal nem tudtam szolgálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!