Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőltetett homoszexualitás- létezik?
Hehe, ismerős történet, csak épp a másik oldalról...
Biztos, hogy érzed ezt a "kisugárzást", és nem csak szeretnéd érezni? Rólam is próbálta már bebizonyítani egy csaj sítáborban, hogy én igazából őt akarom, pedig francokat, a norvég srácot akartam a szomszéd szobából (ő meg engem nem akart, így jártam).
Ha tetszik a srác, hajts rá, és ne spekulálj. Legfeljebb visszautasít, ami egyébként is előfordulhat. De ha előadod neki az elméletedet, akkor azt valsz rossz néven fogja venni - én legalábbis nem örülnék neki.
13:43 - örülök neked, te első kézből adhatsz infot :)
Ezt egy nő megérzi, ahogy ti is megérzitek egymáson...
Olyasmi lehet ez, mint a fordított esete, a rejtett homoszexuálisoknál, hogy túlzottan erősen tiltakoznak ellene. Ugyanez a helyzet ennél a srácnál is, túl erősen tiltakozik a nők ellen. Úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy létezik-e látens heteroszexualitás? :D (vagy ál-látens jelen esetben)
Hát ez a megérzős dolog sem mindig működik - megint csak a sítábort veszem elő, a norvég srác azzal utasított vissza, hogy ő a lányokat szereti, később láttam is Facebookon, hogy becsajozott... pedig pont azért próbálkoztam be nála, mert nagyon úgy tűnt, hogy "szintén zenész". De aranyos volt, nem vette rossz néven, persze én is úriember voltam. Mindegy, ez nem tartozik szorosan ide :)
Simán elképzelhető, hogy legalábbis biszex a srác, a szexuális orientáció némileg felvett identitás kérdése is, sok biszex pasi van, aki heterónak vallja magát, úgyhogy biztos van olyan is, aki melegnek. A lányokkal egyébként jól kijön társas helyzetekben? Mert ha teszemazt nőgyűlölő, akkor kb. esélytelen, hogy összejöjj vele, szexuális vágy ide vagy oda... de ha egyébként nincs baja a csajokkal, akkor érdemes lehet tapogatózni. Gondolom, azt nem kell külön mondani, hogy az alkohol segíthet az ilyesfajta gátlások leküzdésében...
Nem teljesen nőgyűlölő, szóba áll nőkkel, de nincsenek barátnői. (én ebből is arra következtetek, hogy nem igazi meleg- pedig amúgy ő passzív) Én kivétel vagyok, velem szívesen találkozgat, de csak pár percre mindig.
Én is gondoltam az alkoholra, de sajna nem adódik megfelelő alkalom. Folyton lemondja utolsó pillanatban, amikor előre lebeszélünk egy bulit :(
Mindenesetre kezdem a válaszok alapján kicsit tisztábban látni, hogy lehet ez felvett dolog is nála. Az a furcsa nekem, hogy minden jel megvan nála ami a rejtett homoknál, csak nála a másik irányba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!