Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ugye nem lehet terhes?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye nem lehet terhes?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel szombaton szexeltünk, és egy pár perc erejéig nem használtunk óvszert, de nem mentem el, és nem is nagyon volt előváladék sem, ha volt is nagyon kicsi. Tegnap jött meg neki (azaz rá 1 nappal). Mondtam neki hogy akkor megnyugodtam, erre ő azt mondta hogy ettől még lehet terhes. Hány százalék esély van rá hogy terhes ? Szeretnék megynyugodni, hogy nem történt baj!
2009. dec. 14. 23:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi az esélye! Én azért tesztelnék egyet a helyében...
2009. dec. 14. 23:12
 2/12 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon kicsi az esély rá, de ha tudjátok h óvszer nélkül teherbe lehet esni, nem értem miért nem lehet védekezni. Vagy írassatok fel fogamzásgátlót. És igen, vannak, akik terhesség mellett is menstruálnak. Ritka, de előfordul.
2009. dec. 14. 23:12
 3/12 anonim ***** válasza:
Ezt mi is eljátszottuk párommal kb. 5x, de nem lett belőle baba. Van esély, de kicsi, 1%-nál kisebb. Igen, mi is tudtuk, de van amikor az embert elragadja a hév, meg az ösztön és nem gondolkodik úgy, ahogy kéne, mert egyszerűen nem tud.
2009. dec. 14. 23:14
 4/12 A kérdező kommentje:
Pontosan ez volt a gond, hogy a barátnőm akarta annyira hogy én sem tudtam ellenállni neki :( De kb 3 perc múlva kivettük és leugrottam óvszerért ! Van hogy 3 perc alatt jön meg az ember esze :S
2009. dec. 14. 23:16
 5/12 anonim ***** válasza:
28%
Legalább megjött az eszed, mire a kicsit kell majd babusgatni! :P Mi lesz a neve?
2009. dec. 15. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. A spermák a méhben 3-5 napig kibírják és egy spontán peteérés bármikor bejöhet.

De tényleg kicsi az esélye.

Óvatosan az ilyen hévekkel. De ezt valószínűleg megúsztad.

Ha pontos százalékot akarsz:

Ti használtátok a naptár-módszert és a kiszállásos módszert.

Az egyik pearl-indexe 8-38, a másiké 9.

(Forrás: [link] Itt az is ott van, hogy mi az a Pearl-index)

Ha a kettőt kombinálod, akkor 0.72-3.42 lesz a Pearl-index.

Tehát ha egy évig 100 pár így csinálná, ahogy ti, akkor ebből 0 és 4 pár között lehet a terhességek száma. (Valószínűleg.)

Ez elvileg jobb arány, mint az óvszeré, gyakorlatilag ha az óvszer kilyukad, akkor azt észreveszitek és beveszitek a sürgősségi fogamzásgátlót. Ennél nem tudhatjátok biztosan, hogy nincs-e gond.

2009. dec. 15. 02:40
 7/12 anonim ***** válasza:
66%
nem igaz, h kevesebb az esélye, mint 1 %. pontosan 35 - 45. a pearl index szerint. a megszakitásos " védekezés " nem modszer, ugyh lehet, h terhes. mikor tanuljátok már meg, h nem szabad ilyenekkel jatszani?????
2009. dec. 15. 15:36
 8/12 anonim ***** válasza:
Ok, de előváladék nem az első 3 percben jön általában... kell neki kis idő. :) És itt hangsúlyoznám az általában-t... sokmindentől függ. 3 perc az nem egyenlő egy 30 perces menettel, ahol jóval több az előváladék mennyisége, amiben még mindig nem biztos, hogy vannak spermiumok, mert az meg egyénfüggő.
2009. dec. 15. 15:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Az előváladéktól nem könnyű teherbe esni. Egy sperma ugyanis nem elég a megtermékenyüléshez. (Volt már erről téma, ahol rengeteg linket raktam nőgyógyászoktól.)

De a statisztika egy mókás dolog. Kicsi a valószínűsége a terhességnek. Úgy 1% és 4% között mozog.

De könyörgöm! Védekezzetek!

2009. dec. 15. 16:17
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
mi az, h egy sperma? :D te hol élsz?? egyetlen egy spermium elég a megtermékenyüléshez!! az elővűladékban pedig van kb. 25 000000, na??
2009. dec. 15. 19:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!