Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran vagytok együtt a párotokkal?
Milyen sűrűn szeretkeztek?
Részleteket is írjatok nyugodtan, hogy mennyi ideje vagytok együtt, milyen gyakran tudtok találkozni, szexuális étvágy stb. ;)
én nagyjából heti 5x megkívánom, de már jó ideje nem volt szex, sőt egész 2009 eléggé gyatra volt ilyen szempontból :(
21F
3hónapja vagyunk együtt, és csak heti egyszer alszunk egymásnál(1szex/hét). Egy héten 2-3-szor találkozunk, mivel nem itthon dolgozik, és nem tud gyakran haza jönni:(.
19L/26F
Van úgy, hogy naponta többször is (nyaralás, hétvége), de néha kimarad egy nap, ha fáradtak vagyunk. Általában hetente 7-8.
10 éve vagyunk együtt, házasok, tehát naponta találkozunk. :)
36/N - 47/F
Naponta talizunk, mert félig-meddig már nállunk lakik!
Sex: hétvégén tuti, hétköznap pedig, akkor ha nem későn ér haza a munkából és nem fáradt, de egyébként 3-4szer!De mostanában észrevettem, hogy 2 naponta!
én 20L,barátom 27F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!