Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem áll fel az óvszertől. Mit csináljunk?
Figyelt kérdés
Barátommal leakartunk feküdni de amikor felhuzza az óvszert akkor lekonyul neki. Azt mondta zavarja... Most mit tegyek?2009. dec. 14. 22:12
1/11 anonim válasza:
Én abban soha nem hittem ,hogy valakit zavar az óvszer és CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a nélkül képes teljesíteni. Szerintem a srác teljesen rágörcsölt arra ,hogy ő ezt márpedig nem akarja. Mond el neki ,hogy te nem szeretnéd a nélkül és ha van esze megérteni ,hogy nem szeretnél még te sem semmi olyat aminek nincs itt az ideje. Esetleg próbáljatok meg más védekezési módot próbálni.
2/11 anonim válasza:
Hát állítsátok fel újra neki!
Ezt nem próbáltátok még? Fel a gumit, és ha lekonyul, kezdjétek el mindketten a kezetekkel izgatni, úgy mintha rajta sem lenne az óvszer.
3/11 anonim válasza:
Van ez így, én se bírom a gumit. sztem a fogamzásgátló, vagy a hüvelykúp a megoldás, vagy pessarium, stb. sokat nem tudsz tenni, ha a srác begörcsöl tőle, akkor ezvan...
4/11 A kérdező kommentje:
Próbáltuk újra felállitani és sikerült is de az óvszertől mindig lemegy neki. Am neki ez az első.
2009. dec. 14. 22:21
5/11 anonim válasza:
Kizökken az izgalomból amikor a gumival vesződik. Most már sajnos a korábbi kudarcok miatt tart is tőle.
Add fel rá te vagy addig csinálj magadon valami izgatót, hogy fenntartsd az izgalmi szintjét.
6/11 anonim válasza:
Majd fog ez alakulni ne izgulj. Nekem is hasonlóan indult, aztán mostmár megszoktam.
7/11 anonim válasza:
Első válaszoló. Te nagyon hülye vagy.
8/11 kolosszus22 válasza:
Első, te gondolom nő vagy, hogy ennyire okos vagy!
9/11 anonim válasza:
Húzd fel rá szájjal, akkor csak nem konyul le neki..
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat segítettek :))
2009. dec. 15. 22:02
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!