Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap amikor szexeltünk elkezdtem vérezni. Nem értem. A kérdés az, hogy lehetséges hogy csak most szakadt át a szűzhártyám? Mert amikor először voltunk együtt nem tapasztaltam semmi ilyet sem fájdalmat semmi egyebet.
Aha. Akkor nem tudom, de kétlem hogy ez az lenne. Egyébként ez csak pecsételő vérzés volt nem? Figyu, ez velem is megesett már, nem lett belőle baj, és mindig a páromnak tudtam be.
De ha legközelebb mész nőgyógyászhoz, szerintem tőle is érdeklődhetsz ez ügyben.
Nekem is volt már ilyen, amikor nem voltam igazán benedvesedve(de csak pár csepp vér volt)!Veled nem ez lehetet a gond!?
20L
Dettó ugyanez volt velem hétvégén...3 éve nem vagyok "szűz", gyakorlatilag az elsőn se véreztem,most viszont igen,pedig a párommal is több mint fél éve vagyok együtt,s eddig nem volt ilyen! :S
Amúgy olvastam, hogy valakinek csak szüléskor szakad át a szűzhártyája,szóval gondolom "erősebb" vagy valami ilyesmi! :D S most a párod kicsit máshogy nyúlt hozzád/mozgott akármi...
Nőgyógyász nem árthat,de szerintem csak akkor menj,ha többször is előfordul!
20 L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!