Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Nektek hany centis?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 19:36
22/43 anonim válasza:
akkora ge**ik vagytok mindannyian ti is tudjátok miről van szó akkor meg mi a f@ért nem tudtok nármális választ adni ilyen emberek meg húzzanak el a pi**ba, erről az oldalról mindegyikőtök egy idiot@ degenerált bu*i bocsánat de erre mást enm tudok mondani!!!
am a kérdésre válaszolva 16centi és 4
23/43 anonim válasza:
Még nem kaptam kellően hosszú centit hogy le tudjam mérni
24/43 anonim válasza:
11cm a hosza és 2,45 az átmérője ha jól mértem:)
26/43 anonim válasza:
Szia!
Megnyugtatásul közlöm,hogy nem a méret a lényeg,hanem a játékossága!Lehet valakié nagy és hosszú,ha csak bevágja a nőnek azt kész!Úgyhogy nyugi!:)))
27/43 anonim válasza:
52cm volt tegnap Pesten... Ma Siófokon mértem és csak 5...
28/43 anonim válasza:
ha ekkora majom hogy ilyen kérdést tesz fel irja be bal oldalon a keresés menüpontba hogy átlag méret.kb 129244619246991946 ilyen kérdés van
29/43 anonim válasza:
kitöröltek nem baj... a netkábelem kb. 10 méter:)
30/43 A kérdező kommentje:
tudjatok mit menyejet anyatok lukaba !!!
eszt kapjatok ki!!!
2009. dec. 15. 19:53
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!