Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van hogy nem tudunk elmenni?
Figyelt kérdés
elég sokáig csináltuk és egyikünk se tudott elélvezni :S
(bár ő vagy 2szer-3szor összerándult, de nem vagyok benne biztos h élvezés volt)
2009. dec. 14. 19:19
1/10 anonim válasza:
Kábé mert tiszta görcsösek voltatok... Ezek szerint arról szólt az együttlétetek, hogy elmenjetek... Így nem lehet szeretkezni... Csak akkor lehet elmenni, ha elvagy lazulva fizikailag és lekileg is!
2/10 A kérdező kommentje:
mmm nem voltunk görcsösek. egyáltalán nem. és nem is csak arra mentünk...
de attol függetlenül h nem mentünk el nem volt benne semmi rossz, szal nagyon jó volt :D
2009. dec. 14. 19:55
3/10 anonim válasza:
Előző vok! Akkor meg HOL a probléma? :D
4/10 A kérdező kommentje:
semmi csak kíváncsi vok hogy hogy tudnánk "eljutni a csúcsra" :D
2009. dec. 14. 20:12
5/10 anonim válasza:
Szex előtt legalább negyed órán keresztül izgasd... :P Vakolat nem marad a falon, tuti! ;) Magadnak pedig, hmmm... Kérd meg hogy ő is neked... :P Nem tok ennél okosabbat. :D (előző)
6/10 anonim válasza:
Ha el akartok menni a csúcsra, javaslom a mount everestet...
Az aztán a csúúúúcs!!!
Különben meg nem írtad, hogy fiú-e vagy, vagy lány...És a korodat is jól titkolod...
Ezek alapvető információk lennének...
7/10 A kérdező kommentje:
Úgy nagyjából ez volt amit elmondtál sőt talán még tovább is :D
2009. dec. 14. 20:42
8/10 anonim válasza:
Én lány vok 18 éves és nálam az a helyzet hogy eddig csak egyszer mentem el hogy hátulrol betette.ő mindig elmegy mikor csináljuk.én ellazulok és olyan jó érés hogy ő elélvez de én nem tudok.felizgat rendesen meg minden tök jó.remélem hamarosan jobb lesz
9/10 A kérdező kommentje:
17/F barátnőm velem egyidős
2009. dec. 14. 20:58
10/10 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valakinek nincs orgazmusa. Ezt senkiből nem spórolták ki, ne aggódjatok! Maximum az van, hogy valami nincs rendben az illető kis agyában, tudatalatt lehet feszült, akármennyire azt érzi, hogy ellazult... Én pl. voltam már úgy a barátommal, hogy előtt fél órán keresztül maszírozott, +fél óra izgatás, kábé 1 óra szex, és nem tudtam elmenni. Minden agyban dől el. Ha nem megy akkor nem megy, de ha rástresszelsz, fix, hogy soha nem fog menni. Amúgy kedves kérdező, nem tudom mióta vagytok együtt, de elég fiatalkák vagytok még ti is, kicsit összekell szokni, csiszolódni, kialakul majd az, jó lesz, csak SOKAT kell gyakorolni! ;) :P Nagyon sokat! :) Amúgy első voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!