Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe eshetek ettől? Bővebben lent
A barátommal szeretnénk kipróbálni, milyen az, ha óvszer nélkül szeretkezünk (1-2 ki-be csúszásról van szó), de nem szeretnénk babát, még középsulisok vagyunk. Tudom hogy az előváladéktól is teherbe lehet esni, de ennyitől ugye még nem?
A másik kérdésem pedig az, hogyha közösen fürdünk, ülünk a kádba, és merevedése van, vagy esetleg ha elmegy a vízbe, nem lehetek attól se terhes, ugye?
attól, h elmegy a vizbe, sztem nem. de nem kell ezzel szorakozni, mert ha mégis, akkor abortuszra kell majd elmenned, az meg ne tudd meg, h milyen. amugy az 1-2 becsuszástól is lehetsz terhes. te magad is mondtad, h előváladéktól is teherbe lehet esni. itt egy link, ha nem hiszed el, orvos irta, nekik meg ugye, lehetne hinni. miért nem szedsz tablettat, ha már ilyen ki - be huzogatosdit akarsz jatszani, ovszer nelkul?? ne legyel mar felelőtlen. ez borzasztó, ez még előfordul a mai világban. és ha legközelebb is kedvetek lesz 1-2 - szer benyomni gumi nelkul?? nem biztos, h az elsőtől teherbeesel, de ez nem garancia. legyel okos, és ne szorakozz ilyen hulyeségekkel. vagy vegyél huvelykupot. ugy mar biztonsagosabb.
első válaszolónak: köszi, de inkább megtarthatnád magadnak, annyira hülye nem vagyok hogy ezt elhigyjem, másrészt pedig tudtam, csak biztatás kellett. na mindegy, idióták még vannak. :D
Másik két válaszolónak pedig köszönöm. :) nőgyógyásznál viszont még nem voltam egyenlőre.
szerintem semmiféle képpen ne próbáld ki, azok akik azt írják, hogy ők is így csinálják, lehet hogy nem is tudnak róla, hogy meddők, viszont a nők 10-en éves koruktól 25 éves korukig a legtermékenyebbek, ha mindenféle képpen gumi nélkül szeretnétek akkor vagy tabi vagy fogamzásgátló hüvelykúp, ha a tabit választod, akkor ne azonnal gumi nélkül, várd ki azt az időt amíg használni fog
a vízben nem hiszem hogy teherbe lehetne esni, hiszen nem kerül bele a hüvelybe a sperma, illetve a vízben kis is purcannak szegénykék
remélem segíthettem
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!