Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Erre lehet valami tanácsot adni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre lehet valami tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Egy nő kollégám egyértelművé tette, hogy nagyon megkívánt, és le akar feküdni velem. Köpni, nyelni nem tudtam persze. Nagyon jó csaj, kimondottan az a fajta amelyik nagyon bejön nekem. Na de most jön a svéd csavar. A csajszi roma származásu. De le kell írjam nem az a szakadt féle, hanem a tiszta, rendes, dolgos. Olyan mint bármelyik magyar nő. Csak épp a származása roma. De kikötötte, csak egyszeri alakalom és csak gumival. Ti mit tennétek a helyembe? Vállaljam be, vagy hagyjam a fenébe.
2009. dec. 14. 16:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a fenébe, a végén még pénzt kér érte. Nem tudom hogy lehet egy nőnek annyi büszkesége, hogy odamegy és kijelenti hogy dugni akar. Szerintem ez nem nőhöz méltó. Ne vedd sértésnek, de én így gondolom.
2009. dec. 14. 16:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, hogy miért kellett kihangsúlyozni a származását.

Felnőtt ember vagy, azt tedd, ami neked jó, és amivel másnak nem árthatsz. Akkor boldog és teljes életed lesz!

2009. dec. 14. 16:41
 3/7 anonim válasza:
Miután annyiszor kihangsúlyoztad h roma,kénytelen vagyok azt hinni h rasszista vagy Hitlerkém :)
2009. dec. 14. 17:28
 4/7 anonim ***** válasza:

gondold meg h kihagyod-e mert a cigany kislanyok nagyon jok az agyban! ui: en nem vagyok roma.

es nemhinnem h penzt ker utana, vannak nagyon normalis ciganyok am, es nagyon ko.csog nemciganyok is.

2009. dec. 14. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
azért hangsúlyoztam a származását,mert ma itt magyarországon,ha valaki roma,azt "elvből szídni kell."és el sem tudják egyesek képzelni ,hogy egy roma is lehet rendes,normális ember.(pedig ő is az)sok magyar nő meg irigyelhetné.
2009. dec. 14. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:
amúgy nem egyik napról a másikra mondta ,hogy mit is akarna,hanem már érlelődött benne jó ideje.
2009. dec. 14. 18:53
 7/7 anonim válasza:

Én alaposan kinyalnám, megbasznám,leszopatnám, aztán kérném máskor is!!! Egy 65 éves alkoholista az mondta, hogy egyet sem szabad kihagyni!! Próbálom megfogadni a tanácsát. Azt mondta a faszi, ha újra 18 lehetne minden csajt megbaszna!!

Élj úgy, hogyha lepereg előtted az életed jó film legyen!!!

2009. dec. 16. 00:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!