Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi farku fiuk/férfiak mi a tapasztalatotok szexnél?
tapasztalat(ok)/év/pénisz méretek(magasság,vastagság)
(arra lennék kíváncsi, hogy ki tudták-e elégiteni a párotokat, meg ilyenek... 14cm alattiak pls!! )
ki
simán..
habár én nem vok ebben a helyzetben xD.. de ez hülye kérdés habár ne legyen 5 xd
Hát, én mindig elmentem szerencsére, talán egyszer volt olyan, hogy nem állt fel mert kicsavart annyira...:D
Ő meg szintén elég sokszor, bár ha nem is ment el nagyon élvezte, látszott rajta.:)
Kérdésedre válaszolva: amikor felállt/sikerült felállítania nekem akkor nyomtuk a következőt.
Amúgy lány vagy vagy fiú?
Nekem 13cm és nem izgat mert tudom élvezni fogja a barátnőm.Verem a farkam,elég keménynek és erőteljesnek érzem.Szval ha esetleg ien gondod van. Gondolkodj:Lány közép ujjaskája 6-7 cm kb.(még talán kevesebb)A farkam 13cm vastagsága is nagyob\u.akkora. Mikor sexelsz dúlnak az érzések,A csaj bevan gerjedve,te érzékien simogatod,izgatod kezeiddel fütykös forrób.Szal igazából még 10centivel is lehet orgazmust kiváltani lánynál.
14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!