Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsi farku fiuk/férfiak mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsi farku fiuk/férfiak mi a tapasztalatotok szexnél?

Figyelt kérdés

tapasztalat(ok)/év/pénisz méretek(magasság,vastagság)

(arra lennék kíváncsi, hogy ki tudták-e elégiteni a párotokat, meg ilyenek... 14cm alattiak pls!! )

2009. dec. 14. 14:04
 1/7 anonim ***** válasza:
15%

ki

simán..

habár én nem vok ebben a helyzetben xD.. de ez hülye kérdés habár ne legyen 5 xd

2009. dec. 14. 14:05
 2/7 anonim ***** válasza:
18-as fiú vagyok, max. 13 lehet bár nem mérem. A volt barátnőmnek mégis volt olyan, hogy már levegőt venni nem bírt szinte, annyira fújtatott meg sírt (örömében persze:D). Meg persze az se elhanyagolandó, hogy nálunk 2 menet volt az alap, de inkább három, néha meg sikerült négyet is kihoznunk egymásból. Szóval nem szégyenlem, hogy kisebb, sőt...
2009. dec. 14. 15:27
 3/7 A kérdező kommentje:
de ő elélvez és utána nyomtatok még 1 menetet? vagy te elmentél, s majd mikor ált megint nyomtatoK?
2009. dec. 14. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
18F,13cm np ;)
2009. dec. 14. 18:58
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát, én mindig elmentem szerencsére, talán egyszer volt olyan, hogy nem állt fel mert kicsavart annyira...:D

Ő meg szintén elég sokszor, bár ha nem is ment el nagyon élvezte, látszott rajta.:)

Kérdésedre válaszolva: amikor felállt/sikerült felállítania nekem akkor nyomtuk a következőt.

Amúgy lány vagy vagy fiú?

2009. dec. 15. 16:46
 6/7 anonim válasza:

Nekem 13cm és nem izgat mert tudom élvezni fogja a barátnőm.Verem a farkam,elég keménynek és erőteljesnek érzem.Szval ha esetleg ien gondod van. Gondolkodj:Lány közép ujjaskája 6-7 cm kb.(még talán kevesebb)A farkam 13cm vastagsága is nagyob\u.akkora. Mikor sexelsz dúlnak az érzések,A csaj bevan gerjedve,te érzékien simogatod,izgatod kezeiddel fütykös forrób.Szal igazából még 10centivel is lehet orgazmust kiváltani lánynál.

14F

2009. dec. 15. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
állitólag nem a méret a lényeg, de nekem lemérték. 18 hosszú és 15 körbe, és a lány imádja ha belevágom......
2009. dec. 17. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!