Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs udvarlóm? :, (...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs udvarlóm? :, ( Talán végre nekem kéne lépni egyszer? 21L

Figyelt kérdés
Nagyon úgy tűnik, hogy egyszer lépnem kéne egyszer... Soha nem adtam kezdő lökést egy kapcsolathoz, nekem eddig kettő volt, 16 és 18-19 éves koromban. Akkor a fiú lépett, mert türelemmel vártam. De most már kezd elfogyni... HÁT MIÉRT ILYEN GYÁVÁK KEZDEMÉNYEZNI A FÉRFIAK??? :,( Ez lenne a dolguk! Mert tudom, hogy sok fiúnak tetszek, tényleg, az eggyik szerelmes is belém, ezt mondta a barátjának, tőle tudom, csak FÉL lépni! :( A végén ittmaradok egyedűl...
2009. dec. 14. 13:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
akkor lépj. probléma megoldva.
2009. dec. 14. 13:59
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Hát én sem szívesen udvarolok. Akiknek eddig udvaroltam, el lettem hajtva. Volt barátjuk -.-' Úgyh, én soha többet nem fogok udvarolni. Max ha már biztosra tudom, h szabad a pálya, ami kb a nyakamba ugriknál tudatosulna bennem. Meg amúgyis már vége a lovagkornak, a nők is udvarolhatnak a fiúknak :D

24f

2009. dec. 14. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
87%

Jujj. Aranycsillagom, nyilván elvárod a férfitől, hogy ne verjen össze, kezeljen egyenrangú félként. De ez érdekes: most -hogy kiszenvedtük az egyenjogúságot-, épp ellenkezőleg viselkedünk bizonyos témakörökben. Tehát a férfinak kell kezdeményeznie szerinted. Szerintem a nő is kezdeményezhet. Tudod, egyenjogúság, vagy mi a szösz. Nem azt mondom, hogy ódivatú lennél, csak éppen ellentmondásos vagy.

Ne keresd már annyira a szerelmet (az ijesztő, nőnek és férfinak egyaránt), majdcsak az öledbe hullik az véletlen szerűen. Ez olyan Murhpy-féle törvény. Ha kell, nem jön össze. De ha nincs rá szükséged, egyből meg lesz.

2009. dec. 14. 14:12
 4/10 anonim ***** válasza:
78%

komolyan mondom behalok rajtad.

az előttem szóló gondolatmenetét görgetném tovább:

tehát a feminista mozgalom csak a nők előnyére szóló dolgokat hozta el (elismerést a munkában, stb.)?

Ez olyan, mint a "TÖRÖLJÜK EL A DISZKRIMINÁCIÓT", de ha valami bűnt követnek el, akkor igényt tartanak rá hogy pozitív diszkriminációban részesüljenek.

van egy sanda gyanúm, hogy a feminizmus is ide vezet, és a nőkre ható negatív vonalát (ő is kezdeményezhet a fiúnál, megszólíthatja, esetleg meghívhatja randizni) nem vezetik be csak a pozitívat (ő is pályázhat vezérigazgatói székbe, és a már így is túlzsúfolt parlamentet is bővítenünk kéne, hogy a haza "bölcsei" mellé vad amazonharcos politikusnőket tegyünk be)

Bocsi ha elkalandoztam de egy kicsit felidegesítettél ezzel a kérdéssel és muszáj volt kiírnom magamból :)

21/F

2009. dec. 14. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem is döntsd el, hogy az egyenjogúságért harcolsz, vagy ellene.

Aztán eszerint viselkedj.

Mára a nőknek sikerült kiharcolni, hogy nagyjából egyenjogúak a férfiakkal. Akkor élj is ezzel, és kezdeményezz!!!

2009. dec. 14. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
miért várod, hogy odajöjjenek a pasik? nem szánalmas egy kicsit, hogy amolyan méhkirálynőként vársz, attól félve, hogy egyedül maradsz? kettőn áll a vásár.
2009. dec. 14. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
81%
a nagy helyzet az lehet, hogy semmilyen jelet NEM adsz a pasik felé, hogy mi is a szitu. Úgy meg persze, hogy félősebbek és távolságtartóbbak. Ezen ne csodálkozz. Nem maradsz egyedül, de én úgy gondolom, hogy egy kapcsolat elején a nőnek is ki kell venni a részét a kialakításában. Nem csak ülni a seggén és várni, hogy minden okés lesz, mert nem fog az lenni.
2009. dec. 14. 17:16
 8/10 kolosszus22 ***** válasza:
74%

"HÁT MIÉRT ILYEN GYÁVÁK KEZDEMÉNYEZNI A FÉRFIAK???"

Hát miért ilyen gyávák kezdeményezni a nők???

Hol van az megírva valami szabálykönyvben, hogy mindig a férfinak kell kezdeményezni, te is gyáva vagy, ha nem lennél az akkor nem a férfitól várnál mindent.

Egy férfi ugyanúgy félhet a visszautasítástól és zavarban lehet, ami meggátolja abban, hogy kezdeményező legyen, ez nem csak a nők előjoga.

22/F

2009. dec. 14. 17:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Írj privit! :P Nekem sincs most senkim...
2009. dec. 14. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia lány! (: Íme egy kis olvasni való, ebből még tanulni is lehet ^^

[link]

2009. dec. 17. 11:31

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!