Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs udvarlóm? :, ( Talán végre nekem kéne lépni egyszer? 21L
Hát én sem szívesen udvarolok. Akiknek eddig udvaroltam, el lettem hajtva. Volt barátjuk -.-' Úgyh, én soha többet nem fogok udvarolni. Max ha már biztosra tudom, h szabad a pálya, ami kb a nyakamba ugriknál tudatosulna bennem. Meg amúgyis már vége a lovagkornak, a nők is udvarolhatnak a fiúknak :D
24f
Jujj. Aranycsillagom, nyilván elvárod a férfitől, hogy ne verjen össze, kezeljen egyenrangú félként. De ez érdekes: most -hogy kiszenvedtük az egyenjogúságot-, épp ellenkezőleg viselkedünk bizonyos témakörökben. Tehát a férfinak kell kezdeményeznie szerinted. Szerintem a nő is kezdeményezhet. Tudod, egyenjogúság, vagy mi a szösz. Nem azt mondom, hogy ódivatú lennél, csak éppen ellentmondásos vagy.
Ne keresd már annyira a szerelmet (az ijesztő, nőnek és férfinak egyaránt), majdcsak az öledbe hullik az véletlen szerűen. Ez olyan Murhpy-féle törvény. Ha kell, nem jön össze. De ha nincs rá szükséged, egyből meg lesz.
komolyan mondom behalok rajtad.
az előttem szóló gondolatmenetét görgetném tovább:
tehát a feminista mozgalom csak a nők előnyére szóló dolgokat hozta el (elismerést a munkában, stb.)?
Ez olyan, mint a "TÖRÖLJÜK EL A DISZKRIMINÁCIÓT", de ha valami bűnt követnek el, akkor igényt tartanak rá hogy pozitív diszkriminációban részesüljenek.
van egy sanda gyanúm, hogy a feminizmus is ide vezet, és a nőkre ható negatív vonalát (ő is kezdeményezhet a fiúnál, megszólíthatja, esetleg meghívhatja randizni) nem vezetik be csak a pozitívat (ő is pályázhat vezérigazgatói székbe, és a már így is túlzsúfolt parlamentet is bővítenünk kéne, hogy a haza "bölcsei" mellé vad amazonharcos politikusnőket tegyünk be)
Bocsi ha elkalandoztam de egy kicsit felidegesítettél ezzel a kérdéssel és muszáj volt kiírnom magamból :)
21/F
Szerintem is döntsd el, hogy az egyenjogúságért harcolsz, vagy ellene.
Aztán eszerint viselkedj.
Mára a nőknek sikerült kiharcolni, hogy nagyjából egyenjogúak a férfiakkal. Akkor élj is ezzel, és kezdeményezz!!!
"HÁT MIÉRT ILYEN GYÁVÁK KEZDEMÉNYEZNI A FÉRFIAK???"
Hát miért ilyen gyávák kezdeményezni a nők???
Hol van az megírva valami szabálykönyvben, hogy mindig a férfinak kell kezdeményezni, te is gyáva vagy, ha nem lennél az akkor nem a férfitól várnál mindent.
Egy férfi ugyanúgy félhet a visszautasítástól és zavarban lehet, ami meggátolja abban, hogy kezdeményező legyen, ez nem csak a nők előjoga.
22/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!