Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, mert hosszabb távon csak rosszabb lesz? (Bővebben lent)
Úgy gondolom,hogy mindig is korai magömlése volt,csak amíg jelentéktelen egyéjszakás kapcsolatai voltak,addig ez nem nagyon érdekelte.
Most,hogy elkötelezett,mert szeret,okoz neki problémát.
Szexuálpszichológushoz menjetek.Ez lelki eredetű ,Ő majd tud segíteni.
Szerintem is először elégítsétek ki egymást orálisan,aztán kezdjetek bele a szexbe vagy vegyetek Durex Performa óvszert,ez késlelteti a magömlést. Tuti jó,mert egyik exemmel is ugyan ezt használtuk és bevált. Ő is ugyan ilyen volt mellesleg nem ez miatt hagytam el:)
Remélem megfog oldódni ez probléma:)
Sok boldogságot:)
Performa vagy mentolos óvszer segít, és többnyire a késleltetés is. Elégítsen ki, mielőtt beteszi, vagy húzzon fel nagyon, akkor talán összehangolódtok. Az exemmel az vált be, hogy hosszú előjáték után vetettük magunkat a másikra, illetve hogy én voltam fölül, és sokat "kínoztam", utána valamivel tovább bírta. Nálunk még az óvszer sem nagyon jött be (nekem), bár a mentolostól csak szex után úgy fél órával lettem kiütéses, míg az összes többitől kb. fél perc alatt...
Hatásos módszer
a gyakorlás (legyél felül, és ne hagyd elmenni, csak húzd)
a hosszú előjáték (te izgatottabb vagy, ő jobban bírja)
a megfelelő óvszer használata
a hüvelyizmok akaratlagos ellazítása szex közben (tovább bírja, de a nőnek kevésbé élvezetes)
orális szex (ha ő élvez, tovább bírja, ha te, nem görcsöl rá, ha nagyon felizgat, fél perc is elég)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!