Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehetne megoldani ezt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne megoldani ezt a problémát, mert hosszabb távon csak rosszabb lesz? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
A párommal több hónapja együtt vagyunk, de nem jó a szexuális életünk, mert nagyon hamar elmegy, pedig nem egy lánnyal volt már szexuális kapcsolata, sok egyéjszakás kapcsolaton is túl van, szóval van tapasztalata. A kapcsolatunk elején sok volt a stressz, ezért mindketten arra fogtuk és reménykedtünk hogy jobb lesz, de nem. Sőt amióta együtt lakunk, kb 2 hónapja, azóta csak rosszabb,pedig nincs olyan stressz...stb. Pár hete észrevettem, hogy már nincs az a tűz, ami régebben és szexőrült, de mostanában szinte csak én kezdeményeztem, ezért kérdőre vontam. Azt mondta, hogy őt iszonyúan zavarja, hogy egy nulla és mikor elmegy látja a csalódóttságot az arcomon, hogy tarthatott volna még tovább is, és ez nagyon zavarja őt és írtó rossz neki, hogy akit igazán szeret, azt nem tudja kielégíteni és állandó kudarcélménye van ezek miatt, és ezért nem kezdeményez és utasít néha vissza, mert ez nagyon rossz neki, az eddigi kapcsolataiban mindig eljuttatta a barátnőit a csúcsra, engem meg nem tud. És tényleg ez minden egyes együttlétünknél rosszabb, mert nagyon rágörcsöl és méghamarabb elmegy,és ez iszonyúan bántja őt. Min kellene nekünk változtatni, vagy min lehetne, mert ez napról-napra rosszabb és félek, hogy emiatt tönkremegy a kapcsolatunk, pedig közös jövőt tervezünk.
2009. dec. 14. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
nekem sosem volt ilyen problémám. van, hogy a barátnőm nem tud elmenni, de olyankor is kitartóan próbálkozom. az utóbbi időben azonban kezdek rájönni, hogy nem szerencsés túl sokáig csinálni ilyenkor, mert ha már kezd kiszáradni a nunija, akkor könnyebben megsérülhet. már korábbi tapasztalat vele kapcsolatban, hogy nem jó hagyni neki, hogy akkor menjen el amikor akar. általában túl korán szeretne, úgy érzem jobb lenne neki, ha késleltetné, mint én, de általában nem bírja megállni.
2009. dec. 14. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Tessék sűrűn pózokat váltogatni , megállni , csak akarat kérdése ha így sem megy hagyd el , mert nem hajlandó változtatni ,De ha annyira szereted meg jó vele mint légkörre gondolok akkor tarts magadnak szeretőt keress egy jó partnert és boldog leszel , mert ugye a boldogsághoz több út vezet.
2009. dec. 14. 10:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Úgy gondolom,hogy mindig is korai magömlése volt,csak amíg jelentéktelen egyéjszakás kapcsolatai voltak,addig ez nem nagyon érdekelte.

Most,hogy elkötelezett,mert szeret,okoz neki problémát.

Szexuálpszichológushoz menjetek.Ez lelki eredetű ,Ő majd tud segíteni.

2009. dec. 14. 10:27
 4/7 anonim ***** válasza:
probáljátok ki azt h:mikor ugyérzi h elmegy előtte áljatok le pár mpre(addig izgason téged)és mikor ugyérzi h tudja folytatni fotysátok...ezt el lehet játszani egész este:D
2009. dec. 14. 11:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Az orált nem csináljátok? Kölcsönösen elégítsétek ki egymást és csak utána történjen meg a behatolás. Ha még ekkor is hamar elmegy, akkor egy kis pihi után hangolódjatok rá egy újjabb menetre, mert azt már nem hiszem el, hogy sokadikra is ugyanolyan gyorsan elmegy.
2009. dec. 16. 22:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is először elégítsétek ki egymást orálisan,aztán kezdjetek bele a szexbe vagy vegyetek Durex Performa óvszert,ez késlelteti a magömlést. Tuti jó,mert egyik exemmel is ugyan ezt használtuk és bevált. Ő is ugyan ilyen volt mellesleg nem ez miatt hagytam el:)

Remélem megfog oldódni ez probléma:)

Sok boldogságot:)

2009. dec. 16. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Performa vagy mentolos óvszer segít, és többnyire a késleltetés is. Elégítsen ki, mielőtt beteszi, vagy húzzon fel nagyon, akkor talán összehangolódtok. Az exemmel az vált be, hogy hosszú előjáték után vetettük magunkat a másikra, illetve hogy én voltam fölül, és sokat "kínoztam", utána valamivel tovább bírta. Nálunk még az óvszer sem nagyon jött be (nekem), bár a mentolostól csak szex után úgy fél órával lettem kiütéses, míg az összes többitől kb. fél perc alatt...

Hatásos módszer

a gyakorlás (legyél felül, és ne hagyd elmenni, csak húzd)

a hosszú előjáték (te izgatottabb vagy, ő jobban bírja)

a megfelelő óvszer használata

a hüvelyizmok akaratlagos ellazítása szex közben (tovább bírja, de a nőnek kevésbé élvezetes)

orális szex (ha ő élvez, tovább bírja, ha te, nem görcsöl rá, ha nagyon felizgat, fél perc is elég)

2009. dec. 17. 13:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!