Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok lányokkal fantizálnak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok lányokkal fantizálnak?

Figyelt kérdés

Az normális, hogy vannak lányok, akik ha masztiznak pl. akkor más lányokról fantáziálnak, de nem mondják magukat biszexnek vagy leszbikusnak?

Vagy maga a vágy már jelent valami "ferdeséget"?

De egyébként van barátjuk...

2009. dec. 14. 08:24
1 2
 1/11 Szupermókus ***** válasza:
51%

Én is fantáziálok két gépzsíros csajról, hogy egymást dömöckölik ... sztem teljesen normális az én szemszögemből. :D

25/f

2009. dec. 14. 08:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Nos én őszinte leszek hozzád...

Ebben semmi ferdeség nincs:D

Mindenki fantáziál de addig semmi ferdeség sincs benne amíg NEM AKARJA MEGTENNI addig semmi gond hidd el ez teljesen normális és szinte mindenki ezt is csináljaXD

2009. dec. 14. 08:35
 3/11 anonim ***** válasza:
csak a fiuk fantaziajaban
2009. dec. 14. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem, az előzőt konkrétan a lányokra értem....Eddig 8 lány ismerősömről tudok aki ezzel panaszkodott nekem szóval én tudom hogy mi a helyzet..Amúgy a második kommentelő vagyok..
2009. dec. 14. 08:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is fantáziálok csajokról, de nem vagyok leszbi. Izgi és kész. Nem jelent ferdeséget. Inkább fantáziára utal.
2009. dec. 14. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
Előző voltam. 35/L
2009. dec. 14. 10:43
 7/11 anonim ***** válasza:

én csajokrol nem, nem érdekelnek szexuálisan.

20/L

2009. dec. 14. 12:54
 8/11 anonim válasza:
ha már fantáziálsz rüla az jelent vmit, de emiatt szerintem nem kell szégyelned magad. Sőr én örülnék ha bnőm bevállalni ilyesmit és megbizna bennem és a kapcsolatunkban, hogy bevonna a dologba. Lehet a te pasid is örülne neki.
2009. dec. 14. 14:40
 9/11 anonim ***** válasza:

nekemmég sose jutott eszembe csaj,konkrétan,max 2pasi :)

21L

2009. dec. 14. 17:33
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam lányokról O.O'
2009. dec. 15. 05:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!