Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy így maszturbálok?
Figyelt kérdés
Az baj,ha huszonéves lányként is csak a lábaim összeszorításával tudok maszturbálni,mint kamaszkoromban? Ha saját magamat ujjazom,egyszerüen soha nem érzek semmit. De ha más ujjaz,kívánom,és el is megyek töle.2009. dec. 14. 04:38
2/6 A kérdező kommentje:
Nem :-)
2009. dec. 14. 04:43
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces :-)
2009. dec. 14. 04:50
5/6 anonim válasza:
Jó, bocsi, csak felizgattál így reggel. :) (Millió puszi érte!)
Egyébként az természetes, hogy sokkal, de sokkal intenzívebb érzés, ha más csinálja. Én pasi vagyok ugyebár, de nekem sem mindegy hogy hogyan végzem az önkielégítést. Ha más veri, persze hogy hamarabb megvan... Gondolom hasonló a helyzet nálad is, csak nálad ha szabad azt mondanom, durvább.
6/6 anonim válasza:
Ha elmégy tőle és élvezed miért lenne baj? A baj az lenne ha nem tudnál élvezni mással. De nem ez a helyzet szerencsére.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!