Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12 cm-es és 4,5cm vastag a "férfiasságom" nem aktív állapotában. Ez milyen méretnek felel meg? S, L, XL?
Figyelt kérdés
2009. dec. 13. 23:43
2/12 anonim válasza:
Kit érdekel mekkora a kókadt cerkád?
3/12 A kérdező kommentje:
Engem érdekel hogy mekkorának mondják ezt a méretet.azért tettem fel a kérdést.minek írsz ha nem érdekel...
2009. dec. 13. 23:48
5/12 anonim válasza:
evel anyádat kitod elégiteni mást már nem xd ijen kérdéseket a fonyat töküek elvanak keseredve hogy kicsi a a dáko xd
6/12 kolosszus22 válasza:
H.ülyegyerek, ha már mindenképp a farkadat akarod méregetni akkor azt erektált állapotában tedd, mert lankadt p.öcsről nem lehet nyilatkozni, az nem jelent semmit!
7/12 anonim válasza:
Húsfarok esetén kb. ugyanekkora mereven is, vérfarok esetén akár 25 cm is lehet... Tehát az, hogy mekkora kókadtan tulképp senkit nem érdekel...
Max. akkor, ha már erektált állapotra nem vagy képes... Akkor számíthat, hogy puhapöccsel mire mész.
8/12 A kérdező kommentje:
23:59-esnek!
TANULJ MEG ÍRNI!!!!!!!!!!!!!!!
Szánalmas!
2009. dec. 14. 00:04
9/12 anonim válasza:
te meg impotens...
nemtudom...én inkább lennék analfabéta...
Keress viagrát majd írd be a méreteidet felállva is...vagy ha feláll akkor elájulsz mert kimegy a vér a fejedből?
Vagy így vagy úgy, de igen szomorú nemi életnek nézel elébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!