Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Néhány másodper alatt elélvezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány másodper alatt elélveztem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Rengetek dolgot olvastam különböző oldalakon, ahogy itt is. Kétszer feküdtem le eddig a barátnőmmel. Az elsőnél nem voltam villámgyors mert akkor még nem agyaltam ezen a hülyeségen..

Második alkalommal már szinte csak azon járt az agyam hogy el ne menjek hamar.. és sajnos lovagolt és pár lökés után elmentem :(:( Kicsit pihiztünk és 2. menet kutyapózban volt. De ott is a stresszelés és ismét :S:S

Rohadtul letör ez a dolog. Majd mikor kicsit iszok esetleg buli után szeretném majd.. ugye akkor nem agyalok ezen és szerezhetek egy kis önbizalmat. Nagyon szeretem a barátnőmet, nem érdekelne ha én el sem mennék csak neki lenne jó :(

Valaki volt már ilyen helyzetben? Sikerült belőle kilábalnotok?

2009. dec. 13. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor folytogattad a kopasz csirkét, 5 perc alatt ellőted :D
2009. dec. 13. 22:43
 2/6 anonim válasza:
Páromnak is volt ilyen... De mostanra megoldottuk sikeresen! A lényeg, hogy ne stresszelj miatta! Ne azon idegeskedj, hogy jaj csak el ne menjek... ha ez segít előtte elégítsd ki a barátnődet orálisan és akkor neki is szerezhetsz örömet amíg nem sikerül esetleg megoldani a problémát. Nem tudom, h én páromnak hogy sikerült túl lennie rajta, lehet ebbe is bele kell csak simán jönni. De tény, hogy egy jó ideje már nincs ilyen gondunk!:) Meg tudod te is oldani! sajnos hasznos tanácsot nem tudok adni, csak egy kis reményt, hogy másnak is volt már ilyen és meg lehet oldani! sok sikert!
2009. dec. 13. 23:02
 3/6 anonim válasza:
Ne görcsölj rajta! Izgasson fel téged ő elször,s engedd el magad.Aztán te őt simogatással, szájjal, kézzel,ahogy szereti.Bezsélgess közben,kérdezz kedvesen,mit szeret? A beszélgetés bizlmat önbizlmat,biztonságot,bensőséget ad.Mire ő is a csúcsra jut,te megint készen állsz majd.Sűrűn kell együtt lenni,s midíg nyújtani az időt...Csak gyakorlással megy!
2009. dec. 13. 23:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlás. Nem szoktad verni a farkad? tanuld meg visszatartani.
2009. dec. 13. 23:50
 5/6 anonim ***** válasza:

verés. ha nem jön be akkor keményíts

durex performa necces de sokan dícsérik ha ez sem elég

helyi érzéstelenítő...(befújod, elkezd hatni...ha sokat nyomatsz rá akkor még felállni sem fog szóval óvatosan!)

ezek a mai igazán bevett szokások.

2009. dec. 14. 00:23
 6/6 anonim ***** válasza:
amikor erzed h veged valts at nyalasra kicsit. aztan megint dugi megint nyalas. csinalhatod amig akarod. aztan ha 2-3x elment a csajszi akkor szabad a palya.
2009. dec. 14. 06:42

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!