Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány másodper alatt elélveztem, mit tegyek?
Rengetek dolgot olvastam különböző oldalakon, ahogy itt is. Kétszer feküdtem le eddig a barátnőmmel. Az elsőnél nem voltam villámgyors mert akkor még nem agyaltam ezen a hülyeségen..
Második alkalommal már szinte csak azon járt az agyam hogy el ne menjek hamar.. és sajnos lovagolt és pár lökés után elmentem :(:( Kicsit pihiztünk és 2. menet kutyapózban volt. De ott is a stresszelés és ismét :S:S
Rohadtul letör ez a dolog. Majd mikor kicsit iszok esetleg buli után szeretném majd.. ugye akkor nem agyalok ezen és szerezhetek egy kis önbizalmat. Nagyon szeretem a barátnőmet, nem érdekelne ha én el sem mennék csak neki lenne jó :(
Valaki volt már ilyen helyzetben? Sikerült belőle kilábalnotok?
verés. ha nem jön be akkor keményíts
durex performa necces de sokan dícsérik ha ez sem elég
helyi érzéstelenítő...(befújod, elkezd hatni...ha sokat nyomatsz rá akkor még felállni sem fog szóval óvatosan!)
ezek a mai igazán bevett szokások.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!