Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el a párotokna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondanátok el a párotoknak h "hiányotok" van?

Figyelt kérdés

pl. h célozgatnátok erre:) adjatok pár ötletet, ami minden fiúnak tetszene.:)

19/L

2009. dec. 13. 22:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy minden fiúnak tetszene-e, de én a Páromnak simán, konkrétan megmondom, hogy: "Hiányzol!" és akkor ő már "tudja a dolgát"! :)

A fiúk nem mindig értik a virágnyelvet... ;D

2009. dec. 13. 22:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont ma volt ilyen, de sajna nemtudtam találkozni a barátommal, csak msn-en beszéltünk egy keveset, és ááá úgy akartam volna vele lenni, és írtam neki pl hogy megyek fürdeni, és rád fogok gondolni...a víz végigfolyik a mellemen aztán egyre lejebb...és írta h úúh meg ilyenek:D aztán leírtam neki nyíltan hogy nagyon kívánom és akarom:D
2009. dec. 13. 22:09
 3/12 anonim ***** válasza:
Én sem célozgatnék,hanem megmondanám,hogy hiányzol,jó lenne Veled lenni.Ha meg ott van,akkor hozzábújnék.
2009. dec. 13. 22:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
vetközz le egyböl tudni fogja mire gondolszxD
2009. dec. 13. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én speciel nem értem a virágnyelvet:/ De ha pl. egy óvatlan pillanatban kicsatolja az övemet majd vadul megcsókol és elkezdi ledobálni a ruháit és letépni az enyémeket, már értem mit szeretne. Az egyenes beszéd kifizetődő :)
2009. dec. 13. 22:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

elmondani...minek elmondani?

fogom,leszedem a ruháját,bekapom neki,és ugyis tudja mi kell...

2009. dec. 14. 07:26
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ajtozaras+szep mosoly..:D Mar tudja is mi a dolga:D
2009. dec. 14. 11:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem célozgatok rá, inkább cselekszem:) Vagy megmondom neki, hogy kívánom
2009. dec. 14. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én se célozgatok,hanem cselekszek!Volt már,hogy elutasitott,hogy most nincsen kedve,bevágtam a durcit,azt a kedvemben járt!:)))

2009. dec. 15. 10:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. dec. 16. 09:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!