Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanátok el a párotoknak h "hiányotok" van?
Figyelt kérdés
pl. h célozgatnátok erre:) adjatok pár ötletet, ami minden fiúnak tetszene.:)
19/L
2009. dec. 13. 22:04
1/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy minden fiúnak tetszene-e, de én a Páromnak simán, konkrétan megmondom, hogy: "Hiányzol!" és akkor ő már "tudja a dolgát"! :)
A fiúk nem mindig értik a virágnyelvet... ;D
2/12 anonim válasza:
nekem pont ma volt ilyen, de sajna nemtudtam találkozni a barátommal, csak msn-en beszéltünk egy keveset, és ááá úgy akartam volna vele lenni, és írtam neki pl hogy megyek fürdeni, és rád fogok gondolni...a víz végigfolyik a mellemen aztán egyre lejebb...és írta h úúh meg ilyenek:D aztán leírtam neki nyíltan hogy nagyon kívánom és akarom:D
3/12 anonim válasza:
Én sem célozgatnék,hanem megmondanám,hogy hiányzol,jó lenne Veled lenni.Ha meg ott van,akkor hozzábújnék.
4/12 anonim válasza:
vetközz le egyböl tudni fogja mire gondolszxD
5/12 anonim válasza:
Én speciel nem értem a virágnyelvet:/ De ha pl. egy óvatlan pillanatban kicsatolja az övemet majd vadul megcsókol és elkezdi ledobálni a ruháit és letépni az enyémeket, már értem mit szeretne. Az egyenes beszéd kifizetődő :)
6/12 anonim válasza:
elmondani...minek elmondani?
fogom,leszedem a ruháját,bekapom neki,és ugyis tudja mi kell...
7/12 anonim válasza:
Ajtozaras+szep mosoly..:D Mar tudja is mi a dolga:D
8/12 anonim válasza:
Én sem célozgatok rá, inkább cselekszem:) Vagy megmondom neki, hogy kívánom
9/12 anonim válasza:
Szia!
Én se célozgatok,hanem cselekszek!Volt már,hogy elutasitott,hogy most nincsen kedve,bevágtam a durcit,azt a kedvemben járt!:)))
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2009. dec. 16. 09:38
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!