Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy barátnőm nemkivánja a szexet?

Figyelt kérdés

lehet hogy barátnőm nemkiván semmilyen sexuális közösülést. vagyis én ugy veszem észre hogy ő nem nagyon kívánja az ilyesféle dolgokat lécci segitsetek vmiben :)

ő 16éves csaj. én 17/F

2009. dec. 13. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy csak szégyelli kimutatni nehogy r.ibancnak gondold?
2009. dec. 13. 18:21
 2/7 A kérdező kommentje:
én sosem néznék ribancnak egy csajt sem :/ éshát sztm nem az a pasi vagyok akivel nemlehetne "megosztani" :/:P
2009. dec. 13. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
sztem ez azért van mertmégcsak 16 éves szerencsétlen....
2009. dec. 13. 19:05
 4/7 anonim ***** válasza:

Én szoktam néha így húzni a pasimat.:)))de már kiismert.

Szerintem csak rá kell vezetned.

2009. dec. 13. 21:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Te nem nézel ribancnak egy csajt sem, és nem az a pasi vagy, akivel ezt nem lehet megosztani.

De a fő kérdés az, hogy a barátnőd is tudja-e ezt???

Szűz még? Ha nem, lehet, hogy már elment a kedve tőle korábbi rossz tapasztalatok nyomán. Ha meg nem, akkor meg csak nem ismeri még a saját (és mások) testét eléggé ahhoz, hogy élvezze és kívánja. Beszéld meg vele és segíts neki, ha ő is szeretné.

2009. dec. 16. 21:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg még szűz és tele van félelemmel. Beszélj vele erről. De ne úgy, hogy egyértelműen megkérdezed tőle, hogy szűz-e még. Ezzel magadat és őt is megkíméled egy kínos helyzettől. Finoman próbáld erre terelni a szót és megkérdezni tőle, hogy ő mit szeretne, milyen érzései vannak.
2009. dec. 16. 21:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy még nem érett rá. Én 16 éves voltam, amikor megismerkedtem a barátommal, 18 voltam amikor lefeküdtem vele! Persze a Szexen kívűl volt minden, és jól megvoltunk, még most is együtt vagyunk. Légy türelmes!

23/L

2009. dec. 16. 21:41

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!