Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy barátnőm nemkivánja a szexet?
lehet hogy barátnőm nemkiván semmilyen sexuális közösülést. vagyis én ugy veszem észre hogy ő nem nagyon kívánja az ilyesféle dolgokat lécci segitsetek vmiben :)
ő 16éves csaj. én 17/F
Én szoktam néha így húzni a pasimat.:)))de már kiismert.
Szerintem csak rá kell vezetned.
Te nem nézel ribancnak egy csajt sem, és nem az a pasi vagy, akivel ezt nem lehet megosztani.
De a fő kérdés az, hogy a barátnőd is tudja-e ezt???
Szűz még? Ha nem, lehet, hogy már elment a kedve tőle korábbi rossz tapasztalatok nyomán. Ha meg nem, akkor meg csak nem ismeri még a saját (és mások) testét eléggé ahhoz, hogy élvezze és kívánja. Beszéld meg vele és segíts neki, ha ő is szeretné.
Lehet, hogy még nem érett rá. Én 16 éves voltam, amikor megismerkedtem a barátommal, 18 voltam amikor lefeküdtem vele! Persze a Szexen kívűl volt minden, és jól megvoltunk, még most is együtt vagyunk. Légy türelmes!
23/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!