Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belevágjak? (lent) 16 L vagyok és van egy 26 éves pasi.
egyszerűen annyira vonzódunk egymáshoz hogy alig bírom ki mellette :) régóta beszélgetünk, nagyon aranyos.. csak a korkülönbség :S állandó kísértés az életemben :P
szerintetek mit csináljak?
Hát egy biztos...
Ne fürgyééé lee!
16 éves vagy, már nem olyan taszítóan nagy a korkülönbség. Páran ki fognak cikizni, de a nagypapa-effektus ma már divat, legtöbben még dicsőíteni is fognak
Még csak 16 vagy...
Am meg keress hozzád korban illőt!!!
Vágj bele!
17L vagyok és a párom 28F :) Észre se vesszük hogy ennyivel idősebb nálam,ha "agyilag is fel vagy nőve" hozzá akkor nincs gáz..néha eszünkbe jutott hogy én suliba megyek ő meg dolgozni és elgondolkodunk,hogy "Úrsiten,mikor te megszülettél én már mennyi mindenen átestem" de ennyi,jól megvagyunk,szeretjük egymást már 1 éve:) Nem minden a kor.
Sok sikert hozzá,és hidd el egy veled egykorú is okozhat akkora csalódást mint egy huszonéves,nem ettől függ.Nekem mindig a tőlem jóval idősebbek jöttek be,a velem egykorúak még gyerekek nagyon,elég hamar muszáj volt felnőnöm és saját lábamon megállni,tudom mit jelent megküzdeni valamiért,dolgozni,szóval el se tudom képzelni az életem egy otthon ücsörgős sráccal.Én suli+munka,párom munka és ez így is van rendjén :)
17/L
Most a 26 évvel van baj, vagy, hogy a kérdező 16 éves?
A 16 év, szerintem épp elég, hogy eltudja dönteni, hogy mi kell neki.
A 26 év nem kor, nem értem mit keres itt a nagypapa effektus kifejezés.
Majd ha az, aki ezt mondta szóljon, ha elérte a 26 éves kort, jó levénfasz.ozom, kivi vagyok mit szól majd hozzá.
Kérdező.
Fiatalok vagytok mind a ketten, hát uccu neki!
De jó lenne ha minden lány így gondolkodna, hogy nem sok az a 26-27 éves fiú a 16-17 éves - hozzáteszem értelmes és érett - lány mellé. Legalábbis a számomra fontos igazán így gondolhatná. :(
És hogy véleményt is írjak: szerintem még jobban is jársz egy idősebb fiúval, akinek nem biztos, hogy az az elsődleges, hogy minél több vonalat húzhasson a "megvolt" szekcióba, hanem, hogy értelmes társasága legyen - akinek például nem az első kérdése az, hogy kocsi, lakás, bankszámla?
27/F
tegnap 20:40
Erre szokták azt mondani, hogy nem vagyunk egyformák.
Sz.ar is lenne az.
Kinek a pap, kinek a papné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!