Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy nyugtassam meg a barátomat?
Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, nagyon kívánjuk és szeretjük egymást. A barátomnak sokszor már attól is feláll, ha csak csókolózunk és mindig kínosan érzi magát ettől. Bár amikor olyan helyen vagyunk, akkor nem is merem megcsókolni nagyon...:) Fiúk ti mit csináltok, hogy ne legyen ilyen?2009. dec. 13. 16:10
1/11 anonim válasza:
én ez ellen semmit sem csinálok, ha álljon a cerka, az a dolga. Ezt nem kell szégyellni, legalább nem lesz vele gond. Ezt így kell felfogni. Amugy nincs egyedül :)
2/11 A kérdező kommentje:
A múltkor távolsági buszon utaztunk, megcsókoltuk egymást párszor (nem vad smárolás, csak csók) és akkor is. Még jó, hogy nem voltak sokan és volt nálunk kabát...:)
2009. dec. 13. 16:17
3/11 anonim válasza:
A barátom is hasonló cipőben jár, bár őt ez nem szokta annyira zavarni.
Egyébként ez ellen nem sok mindent lehet tenni...
4/11 anonim válasza:
Szerintem sincs ebben semmi szégyelni való.
Talán a buszon nem mindenki a pasid fütyijét lesi. Amúgy amikor még szűz voltam nekem is ilyen virgonc volt egy puszi is elég volt. Most azért már egy vadabb csókolózás is szükséges hozzá, hogy kiegyenesedjen.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szűz már, én még igen, de valószínűleg már nem sokáig:)
2009. dec. 13. 16:45
6/11 anonim válasza:
Járjon bővebb nadrágokban és hosszú pólókban... akkor mások nem látják és őt sem fogja zavarni.:) Amúgy ez nem ciki, mindenkivel előfordul.:D
7/11 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy ebbe semmi ciki nincs és, hogy még izgat is a dolog!:D Legalábbis engem izgatna!:)
8/11 anonim válasza:
Fura, ha egy fiút ilyesmi zavar. Sokan büszkék rá. : D Egyébként ez teljesen normális. Mond meg neki, hogy örülsz, hogy egy csókod is ilyet vált ki belőle. ;-) Ne legyen semmi tabu és ne érezzétek soha magatokat kínosan semmi miatt, mert kihatha a szexre, ami nem túl szerencsés...
9/11 anonim válasza:
Ezt nem szabad szégyelni. Ez egy tök jó dolog.
10/11 A kérdező kommentje:
A múltkor a moziban állt neki film közben, bár aztán poénra vette és odahúzta a kezem:)
2009. dec. 20. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!