Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy nyugtassam meg a barátomat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy nyugtassam meg a barátomat?

Figyelt kérdés
Friss kapcsolat, nagyon kívánjuk és szeretjük egymást. A barátomnak sokszor már attól is feláll, ha csak csókolózunk és mindig kínosan érzi magát ettől. Bár amikor olyan helyen vagyunk, akkor nem is merem megcsókolni nagyon...:) Fiúk ti mit csináltok, hogy ne legyen ilyen?
2009. dec. 13. 16:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én ez ellen semmit sem csinálok, ha álljon a cerka, az a dolga. Ezt nem kell szégyellni, legalább nem lesz vele gond. Ezt így kell felfogni. Amugy nincs egyedül :)
2009. dec. 13. 16:16
 2/11 A kérdező kommentje:
A múltkor távolsági buszon utaztunk, megcsókoltuk egymást párszor (nem vad smárolás, csak csók) és akkor is. Még jó, hogy nem voltak sokan és volt nálunk kabát...:)
2009. dec. 13. 16:17
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A barátom is hasonló cipőben jár, bár őt ez nem szokta annyira zavarni.

Egyébként ez ellen nem sok mindent lehet tenni...

2009. dec. 13. 16:37
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sincs ebben semmi szégyelni való.

Talán a buszon nem mindenki a pasid fütyijét lesi. Amúgy amikor még szűz voltam nekem is ilyen virgonc volt egy puszi is elég volt. Most azért már egy vadabb csókolózás is szükséges hozzá, hogy kiegyenesedjen.

2009. dec. 13. 16:41
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem szűz már, én még igen, de valószínűleg már nem sokáig:)
2009. dec. 13. 16:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Járjon bővebb nadrágokban és hosszú pólókban... akkor mások nem látják és őt sem fogja zavarni.:) Amúgy ez nem ciki, mindenkivel előfordul.:D
2009. dec. 13. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg neki, hogy ebbe semmi ciki nincs és, hogy még izgat is a dolog!:D Legalábbis engem izgatna!:)
2009. dec. 13. 18:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Fura, ha egy fiút ilyesmi zavar. Sokan büszkék rá. : D Egyébként ez teljesen normális. Mond meg neki, hogy örülsz, hogy egy csókod is ilyet vált ki belőle. ;-) Ne legyen semmi tabu és ne érezzétek soha magatokat kínosan semmi miatt, mert kihatha a szexre, ami nem túl szerencsés...
2009. dec. 20. 10:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem szabad szégyelni. Ez egy tök jó dolog.
2009. dec. 20. 11:40
 10/11 A kérdező kommentje:
A múltkor a moziban állt neki film közben, bár aztán poénra vette és odahúzta a kezem:)
2009. dec. 20. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!