Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gerjedek a barátnőm apukájára. Mit csináljak?
21/37 A kérdező kommentje:
És a feleségével együtt él még? Vagy már elváltak a barátnőd anyukájával? Mert az sem mindegy. Tudsz róla valami más egyebet ami segíthet?
2009. dec. 12. 23:45
Ne mondd hogy ,,érzelmileg" kezdesz hozzá kötődni...
Amíg nem ismered meg, addig ez csak és kizárólag testi vonzódás, de ezt majd megtudod, ha lesz pasid.
18F
2009. dec. 12. 23:47
24/37 A kérdező kommentje:
Hát úgy tudom,hogy elég rossz kapcsolatban vannak a feleségével a vállást fontolgatják,de többet nem igazán tudok a kapcsolatukról.
Akkor szerintem jöjjetek össze. Kezdetnek tényleg azt kellene, hogy lefekszel vele hamar, és akkor valószínűleg ő is teljesen beléd szeretne és úgy már lökést is adhatnál neki a szerelmetekkel, hogy váljon el a feleségétől.
2009. dec. 13. 00:19
Neki gondolom van felesége... vagy elvált?...
2009. dec. 13. 00:57
27/37 anonim válasza:
Nagyon gyerek vagy, ez csak "rajongás".
Nem is ismered, 16 éves vagy, ő meg ~40. Egy icipicit gondolkozz el azon hogy, még ha el is válnak, összejön veled? Ne röhögtess már.
Nem szeretek közönséges lenni, de ő b.szni akar egy jót egy fiatal kiscsajjal.
17/F
2009. dec. 13. 01:10
A korral kapcsolatban csak annyit, hogy én pl 16 éves voltam amikor összejöttem a párommal. Akkor ő 32 éves volt. Tehát a korkülönbség teljesen lényegtelen. Az viszont, hogy családja van és úgy kezd ki veled, ráadásul a lány barátnője vagy, az kicsit meredek! Először is nem szabad hinni olyan pasinak aki házas és azzal takarózik, hogy "rossz a házassága, keveset dugnak, sokat veszekednek". SOHA nem fogja otthagyni a biztos kis fészkét a bizonytalan (már bocs a kifejezésért) csitriért... Felejtsd el az ott alvást amíg a rajongásod még nem csap át szívszorító szerelemmé!!!! Ha szerelmes az ember nem lát reálisan! Sok szerencsét! 22/L
2009. dec. 13. 02:22
29/37 anonim válasza:
Simogatta... te meg örültél neki... adtad alá a lovat...
Ezt a kérdést eldöntötted már sztem... bedőlsz mint a "pizai-ferdetorony" :P
Utánna jösz majd a következő hülye kérdésekkel (Milyennek kell lennie egy 40 éves férfi ondóizének? csak nekem olyan fúra?) a következő generációt te csinálod barátnőd mellé XD
Keres egy 20 éves fiút aztán azzal játsz....
2009. dec. 13. 09:47
Utolsó nagyon naaagy XDDD
2009. dec. 13. 11:21