Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha, nem élveztem a lányba, de elötte már benne voltam gumi nélkül, mekkora az esélye a terhességnek? F/18
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 23:01
1/9 anonim válasza:
Kevés, de ez veszélyes játék. Sok eszed van 18évesen.
2/9 anonim válasza:
Hát nem sok de van rá esély.... legközelebb védekezz inkább, amúgy sajnos sokan használják ezt a módszert!!
3/9 anonim válasza:
Hányszor kell ég ezeken az oldalakon elmondani, hogy az előváladékban is lehet sperma, amitől bizony teherbe lehet esni.
Hol voltál a biológia órán?
4/9 anonim válasza:
mért jönnek mindig azzal, hogy nem voltál felvilágosító órán, vagy biológia órán!!! Mér tnem tudjátok felfogni, hogy iylenről szó sincs egyik órán sem! ENNYI
5/9 anonim válasza:
érdekes nekünk elmondták felvilágosító órán:)
amúgy vagy terhes vagy nem:D
6/9 anonim válasza:
23:04 vagyok! Nálunk egy 60 éves nőci volt a biosz tanár, az egész fejezetet átugrotta, ami ezzel kapcsolatos, gimibe pedig egy alig 10 évvel idősebb cicababa, aki szintén kifelejtette ezt a fejezetet, de ennek ellenére tényleg tudni illene, hogy nem megfelelő ez a védekezés...
7/9 anonim válasza:
lehet terhes. ez nem kérdés.. aki nem védekezik, az lehet terhes. komolyan az esélyeket akarod számolgatni normális védekezés helyet??
8/9 anonim válasza:
miből állt volna felhúzni egy gumit??
9/9 anonim válasza:
ja, és ezt nekünk is elmondták a felvilágositó órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!