Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pontosan mi az az orgazmus?
1,2.válaszoló köszönöm
3.te mindenre mindenkinek így válaszolsz??
Honnan veszed azt hogy én mindig ezt írom?
Csak normális válasz erre nemigen lehet adni, csak ugy tudod meg ha kipróbálod! Vagy ha a pontos fogalma érdekel, keress rá guglin!
De tudod mit? én megtettem helyetted:
részlet:
Kik mások is foglalkoznának a női orgazmussal, ha nem a férfiak – ennek köszönhetően Rosenberg óta tudjuk, hogy többféle női orgazmus létezik. Az orvos-kutató volt ugyanis az, akinek nevéhez főződik a részleges, illetve a teljes orgazmus fogalma. Megfigyelése szerint az első fajta a külső nemi szervekre és/vagy a méhre összpontosul, és csak azokon a tájakon gerjed az izgalom és történik a kielégülés. Ezzel szemben a totális orgazmus az egész testre kiterjed, a teljes szervezet reakcióba lép, megszűnhet a külvilág érzékelése, és gyakran rövid eszméletvesztés következhet be.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!