Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Maszturbáltál már a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Maszturbáltál már a barátnőd elött?

Figyelt kérdés
Tegnap nálam aludt a barátnőm, mikor végeztem a fürdéssel bementem a szobámba és amikor kinyítottam, a barátnőm maszturbált. Eléggé meglepett a dolog, megkérdezte hogy zavar e nagyon. Azt mondtam, ha jól esik, csinálja. Vagy 10 percig masztizott míg én gépeztem. Veletek is előfordúlt már ilyen, vagy masztiztál e a barátnőd elött?
2009. dec. 12. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
nem.....hallod ez nagyon szánalmas:D a csajod nálad alszik és maszturbál????? és be sem akar vonni? halloooooood......nagyon gáz:D de temeg mit gépezel?:D mértnemszállsz be, vagy tökömtudja, ha már a csajod maszturbál, mikor náladvan:D
2009. dec. 13. 01:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Talán azért nem szálltam be mert én is lány vagyok és nem vagyok leszbikus. Mindkettönknek van pasija. Mindketten 17F vagyunk, már megbeszéltem vele E maillon a dolgokat, azt mondta nagyon hálás hogy nem kellett leállnia, mert ilyenkór ez neki képtelenség, ha elkezdi nem tudja abbahagyni. Amúgy szerintem ez durva dolog, ráadásúl nem is néztem oda, direkt engedtem és hagytam neki, már úgy is láttuk egymást meztelenűl a suliban uszás elött. Nem mellesleg a legjobb barátnőm és sok titkot is megosztunk egymással, de mégegyszer, egyikünk se leszbikus.
2009. dec. 13. 09:59
 13/16 A kérdező kommentje:
Javítás: nem durva dolog.
2009. dec. 13. 10:00
 14/16 A kérdező kommentje:
Még egy javítás: 17L
2009. dec. 13. 10:02
 15/16 anonim ***** válasza:
uhh neeeem,attól függetlenül szoktunk a szexről és erről dumálni,de nemmm
2009. dec. 13. 14:21
 16/16 anonim ***** válasza:
nemtudod mit hagytál ki azzal h nem segítettél be neki :DDD
2009. dec. 13. 17:12
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!