Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ciki azt mondani a barátodnak, hogy "Úgy leszopnálak édes"?
Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 20:59
11/15 anonim válasza:
...aztán jön a válsz: "Kösssszzz..." ;)
13/15 anonim válasza:
leszel a barátnőm? :D na jó csak vicceltem, de azt hiszem elég jól érzékeltettem ,hogy mire gondolok. Megvesznék ha ilyet írna nekem egy csaj, így ez nyers, ez egyszerű ez tökéletes. Tankcsapdától egy sort idéznék: "Néha ilyen is kell" Amúgy persze hosszú távon ne ezzel akarj bevágódni, de ha szex közben azt mondod a barátodnak, hogy imádom a farkad az is hasonlóan jó, nálam pl baromira bejött :D
Egy percig se gondolkozz azon, hogy ez ciki-e mert nem az!!! :D
14/15 anonim válasza:
Jézusom ha ilyet mondana nekem egy csaj... ( és megis tenné )
Én biztosan meghálálnám:)
15/15 anonim válasza:
HEHE térjün k a tárgyra bébi:D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!