Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szokatlan, ha nem akarok szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokatlan, ha nem akarok szex után a páromhoz bújni, hanem leginkább a kanapén aludnék?

Figyelt kérdés

Mindig mondja, hogy maradjak ott mellette, stb, de nem nagyon szeretnék még utána is ott feküdni...

Azt hiszem, ez az intimitás elkerülése, de nem akarom, hogy ő ezt negatívumként élje meg...

2009. dec. 12. 20:31
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
nem mindegy, hogy fiú vagy lány vagy. A lányok szex után igenis igénylik a törődést, stb. Ha fiú vagy, akkor nem szép tőled, ha lelépsz onnan. Ha lány vagy, akkor pedig passz. De sztem nem esik a pasidnak jól, hogy lelépsz onnan.
2009. dec. 12. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Pedig negatívumként fogja megélni.Mindegy hogy mit mond.
2009. dec. 12. 20:37
 3/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és nem merek odabújni... néha olyan, mintha elvinne belőlem egy darabot, és én ennek ömöére még ott dorombolnék neki mint egy macska...
2009. dec. 12. 20:41
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
hát akkor neked pszichés okod van, nem egyéb. Alapesetben totál fordítva kellene lennie. Ez pedig így nem stimmel. 1. voltam
2009. dec. 12. 22:07
 5/10 anonim ***** válasza:
80%

hát én ezt nem értem...de nem normális dolog szerintem.

ezt nem lehet nem negatívumként előadni neki:(

2009. dec. 12. 22:46
 6/10 anonim válasza:
ez tuti nem normális...hány éves vagy?
2009. dec. 14. 15:49
 7/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok. volt már fiatalabb, idősebb partnerem, de egyikükkel sem ment... :(
2009. dec. 14. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerelmes vagy? Mert akkor az lenne a normális h folyamatosan keresed vele a kapcsolatot. Elvesz tőled vmit? :S Már ne haragudj de ha nem megerőszakol akkor semmi olyat nem vesz el amit ne akarnál neki oda adni. Én személy szerint imádok utána rajta feküdni, hozzábújni, simogatni. A szeretkezés nem ér ott véget h kiveszi belőled. Beszéld meg vele szerintem h mi zavar a helyzetben, biztos van vmi ami nem tetszik. Ha esetleg szégyenlős vagy vmi hasonló. 26L
2009. dec. 14. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Kielégítő a szexuális életed?

Mert az a nő, aki megkapja a jó szexet, a fantasztikus orgazmust az el sem akarja ereszteni a párját.

2009. dec. 14. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen akkor volt, mikor elvette a szüzességem... Az tényleg olyan, de ha nem ezek az első aktusaid, akkor tényleg nem értelek. Mondjuk nálunk ez fordítva van... Szex után feláll, kimegy inni, stb, csak épp hozzám nem bújik... Tudod milyen rossz érzés? Ha párod igényli, add meg neki, mert kb. ugyan olyan rossz AZ neki, mini EZ neked... 19/L
2009. dec. 14. 19:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!