Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan csaj aki úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan csaj aki úgy szexelt először hogy a pasija nem tudta hogy neki ez az első? Ha van, hogy végül észrevette a srác?

Figyelt kérdés
2009. dec. 12. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
igen én :D nekem nem vette észre.sőt még csak nem is sejtette. de mi nem voltunk kapcsolatban,szal ha te 1ütt vagy ezzel a sráccal,akkor nyugodtan elmondhatod,még örülni is fog a neki h ő lehet neked az első :D
2009. dec. 12. 19:49
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
nálam megkérdőjelezték hogy tényleg szűz voltam e.. pedig az voltam :)
2009. dec. 12. 19:56
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Rólam sem tudta és nem vette észre egyszerüen ösztönösen jól mozogtam és mivel elötte használtam vibrátort is igy a szűzhártyával sem volt gond sem a fájdalommal.
2009. dec. 12. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
72%

Nekem sem tudta a barátom, hogy még szűz vagyok, így utólag nem is bánom, mert csak arra kellettem neki, amúgy csak egy kicsit fájt, mert előtte vibrátort használtam szintén, nem bántam meg, hogy megtörtént anno, én szerelmes voltam..., szerintem a szüzesség nem egy kincs, amit őrizgetni kell.

22L

2009. dec. 12. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Nekem sem tudta, és nem is jött rá. Én nem azért nem mondtam meg neki előtte, mert szégyelltem, hogy szűz vagyok, hanem azért, mert tudtam, hogy törődik velem annyira, hogy akkor nem ment volna bele a dologba, mivel ez az egész kapcsolat csak egy futó kalandnak indult, de aztán több lett belőle. :)

22/L

2009. dec. 12. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Nekem például tudta anno a barátom,hogy szűz vagyok és mégis mikor először lefeküdtünk többször is kérdezte közben,hogy biztosan az vagyok e.Nem mindig könnyű megállapítani az ilyesféle dolgokat:)
2009. dec. 13. 18:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak azért mert én sem szeretném elmondani, de eddig azt mondták hogy hülye vagyok ha nem mondom el...:S nem értettem miért....na de ti megnyugtattatok:D
2009. dec. 15. 19:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!