Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Első alkalom. Mit ajánlotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első alkalom. Mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ez lenne a párommal az első alkalmunk. Mind a ketten szüzek vagyunk. Mivel tudnám hangulatosabbá, emlékezetesebbé tenni az első szeretkezést? Ötleteket kérnék ha lehet. A válaszolók írják oda a nemüket is legyenek szivesek :D
2009. dec. 12. 19:13
 1/9 anonim ***** válasza:

ha nem csinálsz semmi extrát, ez akkor is emlékezetes lesz :9 csak vigyázz, hogy jó emlék legyen ;)

szerintem először próbáljátok ki átlagosan aztán ahogy fokozatosan belejöttök akkor tegyetek bele extrákat ;D de mondjuk nekem tök mindegy :D

2009. dec. 12. 19:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ne ugorjatok rögtön a mélyvízbe, a szexet is gyakorolni kell, hogy jó legyen! Csináljátok "hagyományos" módon, nem kellenek mindenféle extrák elsőre! Azok ráérnek majd később is. Ha szeretitek egymást és örömet akartok okozni egymásnak, akkor emlékezetes lesz:)
2009. dec. 12. 19:24
 3/9 anonim ***** válasza:
de jó 2. válaszoló, ugyanazt írtuk :D
2009. dec. 12. 19:31
 4/9 A kérdező kommentje:
nembaj :D azért köszönöm nektek :D
2009. dec. 12. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
én óvszert ajánlanék :DDDD (a többit már leirták)
2009. dec. 12. 19:40
 6/9 A kérdező kommentje:
hát az alapdolog lenne :D
2009. dec. 12. 19:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Ne siessetek. Hosszú előjáték, esetleg alatta zene halkan (bee gees-t ajánlom) Csak nyugodtan. Sok sikert :)
2009. dec. 12. 20:09
 8/9 anonim ***** válasza:

emlékezetessé? hm... akkor mondjuk jtőernyőzés közben, a hősök terén, a parlement előtt vagy akárhol...

Am sztem majd minden jön magától.

2009. dec. 12. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

gondoskodj róla, hogy ne zavarjon titeket senki:) és nem kell semmi extrát belevinni, így is nagyon emlékezetes lesz:)

hajrá:)

20/L

2009. dec. 12. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!