Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha még nem is közeledek az orgazmus felé de pisilnem kell ha a barátom bennem van?
Olvastam, hogy az jó lehet mert nagy orgazmust érhet úgy el a lány. de én a pisilési ingeren kívül semmit nem érzek :(
segítsetek! mitől lehet?
Szex előtt intézd el a wc ügyeid...Aztán ha szex közben pisilési ingered lessz nyugodtan engedd el magad mert pisilni úgysem tudsz.És sansosz hogy orgazmusod lessz.
23/L
Köszi a válaszokat!
direkt ki szoktam mennni előtte pisilni, de hiába mert ugyanúgy kell szex közben...
Lehet, hogy ezt az oldalát még nem ismerem az orgazmusnak? tehát nem ismerem fel, hogy az lesz? Van ilyen?
amúgy 20/l és az első barátom...
én ortam elsőnek is
20F
ha elötte pisilsz és utána sex közbe is kel akkor orgazmus lesz vagy hüvelyi vagy csiklós (nem tudom:D)
hmmm... és kb mennyi időn belül? csak mert tényleg nem akarok a barátomra pisilni..:S
De miért van az, hogy még csak azt se érzem, hogy fel lennék izgulva?
nem tudom mennyi idő,de lepisilni nem fogod de ha mégis akko én azt mondanám hogy hatalmas orgazmus..:D
igen elő fordul hogy nem érzed,gyakorolni kel vagy pedig a pasi a béna (hamar elmegy vagy rosszul izgat fel...)
Köszi szépen a válaszaidat=)
csak meg annyit, h ha jon a pisi inger, akkor le szoktam allitani a szexet:( mert nem akartam, h "baleset" legyen belole
tenyleg orulok, h valaszolsz, de fiu letedre biztos vagy abban amit irsz?
biztos a halál meg hogy a kender illegál itt mo-n ;)
de ne félj. tapasztaltnak tapasztalt vagyok de nem lány az tény
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!