Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a barátomat, hogy akarja az orális szexet?

Figyelt kérdés

Úgy értem,hogy én csinálhassam neki.Valamiért nem szeretné.Rossz tapasztalata nem volt e téren soha,én vagyok az első barátnője,ezért nem értem,hogy miért nem akarja.

L/18

2009. dec. 12. 18:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom azért nem akarja,mert azt gondolja hogy Te nem szeretnéd csinálni neki,és csak szivességből teszed,stb.

Vagyis csak kedvességből nem akarja.

Valahogy próbáld azt érzékeltetni vele hogy Te is élveznéd:)

2009. dec. 12. 18:59
 2/17 A kérdező kommentje:
Épp az ellenkezője,tudja jól,hogy én imádok orálozni.De azért köszönöm a választ!
2009. dec. 12. 19:00
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha kényszerből csináljátok, azt úgysem élvezné. Szerintem ne erőltesd rá, ha nem kívánja. Esetleg abban megállapodhattok, hogy egyszer kipróbáljátok, aztán ha nem jött be neki, akkor nem erőlteted többet.
2009. dec. 12. 19:04
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok:

Hát ez fura... :S

Nem kérdezted hogy miért nem akarja?

2009. dec. 12. 19:06
 5/17 A kérdező kommentje:

Simán azt mondta,hogy "még ne".Pedig már 7 hónapja vagyunk együtt,és minden más volt már ezen kívül.

Erőltetni semmiképp sem erőltetem,csak már szeretném neki megmutatni,hogy milyen marha jó érzés.:)

2009. dec. 12. 19:07
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mit tenne, ha csak úgy a petting során véletlenül oda is kerülne egy két puszi? leállítana?:)

Mennyi idős a fiú?

2009. dec. 12. 19:18
 7/17 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már,de arra is azt mondta,hogy még ne.Kül 16 éves.
2009. dec. 12. 19:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

ohh, te 18 ő 16?

pedig ebben a felállásban el szokták magukat engedni rendesen, mondván , hogy tapasztalt a lány, és hú de jó lesz.

2009. dec. 12. 20:11
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

És ő kényeztetett téged orálisan? Mert, elképzelhetőnek tartom, hogy azért nem engedi neked, mert attól fél, majd neki is viszonozni kell, vagyis "elvárod tőle" és ő még "bénácska". Így kiküszöböli, ha nem engedi, mert így akkor te sem várod el majd. Persze ez csak egy elmélet. Nem feltétlenül így van.

20/L

2009. dec. 12. 21:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Bevallom őszintén..mi ezzel kezdtünk a szexuális ismerkedésünnkor. Nem volt olyan jó ötlet.. főleg a barátomnak mint kiderült, elég komoly érzések kellettek, hogy igazán élvezni tudja.

Mivel az elején ez még általában nincs meg, nem volt annyira jó. Élvezte persze, de akkor még azt mondta nekem, hogy neki nem hiányozna..

Most már eszébe nem jutna ilyesmi. Imádom mostmás kényeztetni, mert annyira élvezi.

Szóval hagyj időt neki, majd úgy is eljön az.

2009. dec. 12. 22:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!