Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasiknak mennyire számít? (lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasiknak mennyire számít? (lent)

Figyelt kérdés

A srácok jobban "megbecsülik" azt a lányt,aki nekik adta a szüzességét?A kapcsolatban a késöbbiekben ez a fiúknak is számít,vagy csak a lánynak fontos.Úgy gondolom pl:másként szereti,meg jobban megbecsüli stb..

Vagy ez a mai világban már nem igazán számít??

Előre is köszönöm a válaszokat:)

2009. dec. 12. 17:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

HA nem 30-40 évesek vagytok,szerintem igenis számit...

Vagyis nálam számitott.

2009. dec. 12. 17:30
 2/13 lacikaaaaa ***** válasza:
100%
A "rendes" fiúknak igenis számít. 18F
2009. dec. 12. 17:36
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem:)én 17, ő 20
2009. dec. 12. 17:37
 4/13 anonim ***** válasza:

Ma már nem számít.

Nem zsákbamacskát veszünk, hanem élvezzük az életet és azután választunk. szvsz

2009. dec. 12. 18:18
 5/13 kolosszus22 ***** válasza:

Előzővel egyetértek, nekem sem számít és nem azért mert nem vagyok "rendes", hanem mert ennek az egész szüzesség mizériának nem tulajdonítok nagy jelentőséget, a lányok erősen túlértékelik a szüzességük jelentőségét!

22/F

2009. dec. 12. 18:50
 6/13 anonim ***** válasza:

előzőnek: mit értékelnek túl? sokszor 13-14 éves lányok cumiznak, szexelnek. felfoghatatlan.

ritka ha valaki 15-16-17 évesen még szűz.

csak egy nagyon gátlásos lányt tudok ebben a helyzetben elképzelni, hozzá teszem, a mai világban!!!

szomorú helyzet , igen. én is megbántam az elsőt, holott első szerelem volt, 12-16 éves koromig.. és mégis. pedig el se kapkodtuk :))

2009. dec. 12. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
első helyett nagy szerelem.
2009. dec. 12. 19:22
 8/13 anonim ***** válasza:

18 évesen vesztettem el a szüzességemet, de nem azért, mert "túlértékeltem"! Egyszerűen így alakult. Pedig volt jelentkező, meg nem is vagyok csúnya... :)

Viszont amikor megtörtént, nem éreztem különösebb változást (persze fájt picit), de az akkori pasim nagyon komolyan vette. Szakítás lett a vége.

2009. dec. 12. 20:26
 9/13 kolosszus22 ***** válasza:
18:50 vagyok! Úgy értem, hogy sok lány ajándéknak meg kincsnek hívja és gondolja amit valami nagy szertartás közepette a kiszemelt férfinak ad. Pedig nem az, ez az élet természetes velejárója, érdekes módon amikor a férfi veszti el a szüzességét arról nem beszélnek ilyen ünnepélyes keretek között, meg senki nem tekinti nagy dolognak.
2009. dec. 13. 01:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez a hozzáállás emberenként változik, felfogás kérdése, van aki értékeli és van, aki nem. Én is értékelem.
2009. dec. 13. 06:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!