Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak mennyire számít? (lent)
A srácok jobban "megbecsülik" azt a lányt,aki nekik adta a szüzességét?A kapcsolatban a késöbbiekben ez a fiúknak is számít,vagy csak a lánynak fontos.Úgy gondolom pl:másként szereti,meg jobban megbecsüli stb..
Vagy ez a mai világban már nem igazán számít??
Előre is köszönöm a válaszokat:)
HA nem 30-40 évesek vagytok,szerintem igenis számit...
Vagyis nálam számitott.
Ma már nem számít.
Nem zsákbamacskát veszünk, hanem élvezzük az életet és azután választunk. szvsz
Előzővel egyetértek, nekem sem számít és nem azért mert nem vagyok "rendes", hanem mert ennek az egész szüzesség mizériának nem tulajdonítok nagy jelentőséget, a lányok erősen túlértékelik a szüzességük jelentőségét!
22/F
előzőnek: mit értékelnek túl? sokszor 13-14 éves lányok cumiznak, szexelnek. felfoghatatlan.
ritka ha valaki 15-16-17 évesen még szűz.
csak egy nagyon gátlásos lányt tudok ebben a helyzetben elképzelni, hozzá teszem, a mai világban!!!
szomorú helyzet , igen. én is megbántam az elsőt, holott első szerelem volt, 12-16 éves koromig.. és mégis. pedig el se kapkodtuk :))
18 évesen vesztettem el a szüzességemet, de nem azért, mert "túlértékeltem"! Egyszerűen így alakult. Pedig volt jelentkező, meg nem is vagyok csúnya... :)
Viszont amikor megtörtént, nem éreztem különösebb változást (persze fájt picit), de az akkori pasim nagyon komolyan vette. Szakítás lett a vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!